USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Російські окупанти помилково відправили безпілотник до Хорватії, де він розбився, – ЗМІ

11 Березня 2022 19:19
Бойовим умінням російських окупантів вже можна сміливо присвячувати анекдоти. Тиждень тому путінські терористи влаштували бій між собою перестрілку, внаслідок чого втратили 13 одиниць техніки. А тепер стало відомо про черговий великий промах солдатів РФ. Вони відправили безпілотник не в Україну, а на територію Хорватії.

Інформацією з посиланням на джерела в розвідці поділилися журналісти порталу «Вертикаль», передає УНІАН.

Згідно з їхніми даними, окупанти відправили оперативно-тактичний розвідувальний БПЛА Ту-141 в район Ярун (Jarun) в південно-західній частині Загреба. Там він розбився або був знищений – дані на цей рахунок поки не надходили.

А справжньою метою безпілотника було село Ярунь (Yarun) Новоград-Волинського району. Через помилку в назві Ту-141 полетів до Хорватії, яка входить в НАТО. Сподіваємося, інцидент змусить Альянс переглянути своє рішення щодо закриття неба над Україною. Тепер чекаємо офіційного підтвердження інформації, яку отримали журналісти.

Як повіомляли, у західній частині хорватської столиці Загреба в ніч на п’ятницю розбився невідомий літальний апарат, який міг прилетіти з України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus