USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Російськомовних українців під час перепису агітують записатися росіянами

24 Січня 2011 15:56
Під час проведення перепису населення України в 2012 році вперше запитають про доходи і попросять вказати свою національність.
Регіонали та комуністи агітують російськомовне населення під час перепису записатися росіянами, повідомляє ТСН.
Як пише «Сегодня», таким чином політики сподіваються «вибити з рук націоналістів аргумент про українців як єдину державотворчу націю». В останні роки дані перепису-2001 активно використовувалися і в гуманітарних дискусіях: так, націоналісти наполягали на панівних позиціях української мови тому, що 77% громадян назвали себе українцями.
«Треба пояснювати людям, що якщо вони стоять на позиціях захисту російської мови, то повинні зробити щось для цього», - прокоментував депутат від КПУ Євген Царьков.
У свою чергу, нардеп-регіонал Олег Царьов вважає інакше: «Сенсу немає. Можна записатися хоч турками, але якщо буде така політика, як за Ющенка, нічого не допоможе. Тому треба просто домогтися того, щоб російська стала другою державною».
Під час перепису-2012 українців питатимуть не тільки про вік та національність, але й – уперше – про рівень доходів.
Ця новина, озвучена днями прем'єром Миколою Азаровим, несподівано підірвала інформаційний простір: багато хто вирішив, що таким чином податкова хоче проконтролювати доходи громадян.
Утім, як пояснили політики, для прогнозування споживчого ринку важливо знати самооцінку громадян, хто до якої категорії споживачів себе відносить.
Громадяни мають право не пускати інспекторів, які проводять перепис населення, - це справа суто добровільна. Таких громадян можуть запросити до спецпункту, а якщо і туди вони не прийдуть, то відкриті дані про лодину можуть взяти в ЖЕКу.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
нёма Показати IP 24 Січня 2011 20:38
Ой,наконец то можно записаться в ггусские!
ЖиоДони Показати IP 24 Січня 2011 22:37
ЖиДони це жителі Донбасу.Вони не мають національності і відчувають себе в першу чергу донецькими, також свято впевнені , що вони кращі та сильніщі за всіх. ЖиоДони це Жителі Окраїн Донбасу, тобто всіх тих регіонів , які визнають зверхність та підкоряються жидонам в силу свого історичного малоросійства та різних вигдних жиодонам речей.Внаслідок останніх місцевих виборів кількість жиодонів побільшала у всіх рівнях влади.
Олександр Пиза Показати IP 24 Січня 2011 23:38
"...Регіонали та комуністи агітують російськомовне населення під час перепису записатися росіянами..." і отримати Російські паспорти і квитки на поїзд.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus