USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

Розбійник здався міліції – на випередження своїх спільників

4 Березня 2010 11:28
До Ківерцівського райвідділу міліції прийшов із повинною 24-річний житель Хмельницької області Григорій, який зізнався у спробі пограбувати оселю волинянина.
На допиті «гастролер» із міста Шепетівка розповів, що скоїв розбійний напад на жителя села Сокиричі Ківерцівського району 65-річного Михайла.
У середині лютого Григорій зі своїм спільниками 23-річним Андрієм із Шепетівки та 28-річним Сергієм із села Сокиричі змовилися пограбувати місцевого пенсіонера. Близько 18-ї години компанія підійшла до будинку Михайла, на який попередньо вказав його односелець Сергій. Банда вдерлася в будинок і хотіла побити та пограбувати господаря оселі.
Однак поки спільники залазили в будинок через вікно, пенсіонер відімкнув двері і вибіг на вулицю. Почав кликати на допомогу. Відтак злочинці злякалися і втекли з обійстя.
Ківерцівський райвідділ міліції порушив кримінальну справу проти бандитів за розбій. Кожному з підозрюваних загрожує від 7 до 12 років тюрми із конфіскацією майна, - інформує прес-служба обласного управління МВС.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Snap_x Показати IP 4 Березня 2010 16:12
Невже совість замучила???
seal Показати IP 4 Березня 2010 16:15
Та ні, мабуть, про Лозинського надивився і наслухався. Ось і взяв з нього приклад.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus