USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Розбійників, які вдерлися в дім волинянина і вбили господаря, шукають

12 Квітня 2019 22:22
На Волині діє план перехоплення «Сирена». Нагадаємо, минулої ночі трапився розбійний напад, внаслідок якого один чоловік загинув, іншого поранили. Такі наслідки розбійного нападу на родину у селі Велицьк Ковельського району. У районі перевіряють машини, а слідчі розпочали провадження за кількома статтями. Якщо поліція розшукає нападників – їм може загрожувати довічне позбавлення волі з конфіскацією майна, інформує Суспільне. UA:Волинь.

Онука господарів будинку Вікторія Нікитюк каже, що злочинці могли залізти до будинку через вікно. З її слів, один, ймовірно, відчинив двері іншим чоловікам.

«Я не знаю, як вони його відкрили, але пластикове вікно раз-два і відкрив. Потрібна тільки звичайна викрутка і все», – каже вона.
Господарі будинку – подружжя пенсіонерів і їхній син. Близько 1-ї ночі, коли невідомі увірвалися до будинку, вони спали. Вікторія розповідає: четверо чоловіків у масках та зі зброєю вимагали від них гроші та коштовності.

«Почали грабувати. Дядька почали бити і стріляти також. До баби діло мали, казали золото знімай, таке щось. Дід вступився, був постріл. Дід помер. Вони його почали душити, а він почав опиратися і тоді воно пішло-поїхало далі і далі. Почали бити, потім вистрілили», – розповіла Вікторія.
Сусідка Ніна Кропива розповіла: вночі нічого підозрілого не чула.
Заступник головного лікаря Центру екстреної допомоги Андрій Абрамов розповів, що виклик на службу 103 надійшов о 1:25. Лікарі, які прибули на місце, констатували смерть 70-річного чоловіка.

«Чоловік без ознак життя і з травмами, несумісними з життям був – вогнепальне поранення в голову в черевну порожнину. А інший, молодший чоловік 1971-го року народження, був з вогнепальним пораненням черевної порожнини і нижніх кінцівок», – повідомив медик.

69-річну жінку вбитого нападники не зачепили. Їхній син із травмами зараз перебуває на лікуванні у Луцькій міській лікарні.

«Стан хворого середньої тяжкості, стабільний. Множинні вогнепальні поранення голови, грудної клітки, черевної-порожнини, нижніх кінцівок. Проведена хірургічна обробка ран. На даний момент хворий лікується в умовах загальної хірургії», – розповів лікар-хірург Ігор Романів.

Вікторія Нікитюк каже: родина ні з ким не ворогувала: «Це було по наводці, я так думаю. Грабіжники чітко знали, куди вони йдуть, як вони йдуть, хто де ночує чи спить. Вони знали, в яких кімнатах розташовані. Вони йшли чітко по виробленій схемі. Для нас це великий шок, бо ніхто ніколи не міг подумати, що таке станеться в нашій родині».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus