USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Розбишак-любителів кавунів дільничний затримував за допомогою «рукопашки»

9 Серпня 2012 19:23
Двох чоловіків, які не захотіли платити за придбаний кавун, ловити довелося міліціонеру. В хід пішли «кулаки».

Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.

47-річний підприємець, мешканець обласного центру продавав кавуни. Близько 17-ої години до нього підійшли двоє чоловіків. Вони попросили зважити їм кавун. Продавець, звісно, зробив це, за що попросив 25 гривень.

Любителям кавунів така ціна не сподобалась, і хлопці сказали, що заплатять лише 20 гривень. Власник товару повідомив, що може поступитися лише гривнею.

Не довго думаючи, друзяки відгамселили підприємця та пішли геть, наостанок ще жбурнувши у нього тим же кавуном.

Не гаючи часу, постраждалий побіг до дільничного пункту міліції, який знаходився неподалік. Чоловік розповів правоохоронцям про ситуацію, і вони разом пішли шукати зловмисників.

На одній із зупинок громадського транспорту, підприємець помітив своїх кривдників, про що повідомив міліціонерові. Той, в свою чергу, підійшов до бешкетників, відрекомендувався та попросив їх пройти до службового приміщення.

Чоловіки у відповідь спробували нанести міліціонерові тілесні ушкодження. Лише застосувавши заходи фізичного впливу та прийоми рукопашного бою, дільничному вдалося вгамувати та затримати зловмисників.

Бешкетниками виявились двоє 46-річних чоловіків. Один із них ‒ місцевий, мешканець обласного центру, другий ‒ мешканець Луцького району.

Наразі за фактом порушена кримінальна справа. Тепер чоловікам доведеться відповідати не тільки за злочин, передбачений статтею 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, а й за статтею 342 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві). Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Студент Показати IP 10 Серпня 2012 00:02
Молодець міліціонер. Всі б такі.
XLX Показати IP 10 Серпня 2012 08:00
Молодець дільничий! Побільше-б таких, а то це бидло вже взагалі разпоясалось!!!
VSC. Показати IP 10 Серпня 2012 11:33
В одиночку двоих успокоил? Орёл.
Рома Показати IP 10 Серпня 2012 12:59
Термінатор, а не дільничий. Є ще в нас справжні міліціянти!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus