USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Розмаїття товарів, приємні ціни, комфортний доїзд: лучан кличуть на передвеликодні закупи на Новий ринок

23 Квітня 2021 08:00
24, 25 та 28 квітня на Новому ринку в Луцьку відбуватимуться передвеликодні ярмарки. Підприємці обіцяють величезний вибір товарів та приємні ціни.

Рішення про проведення таких ярмарків Луцька міська рада ухвалила після зустрічі з підприємцями та представниками підприємств-виробників продукції, яку зазвичай купують напередодні свят.

«Ярмарок відбуватиметься за підтримки міської ради. До нас звернулися луцькі підприємці, які працюють на Новому ринку, з такою ініціативою, – розповів директор департаменту економічної політики Луцької міської ради Борис Смаль. – Під час зустрічі з цими підприємцями, яка відбулася тиждень тому, було заплановано низку заходів для організації і підтримки роботи цього ярмарку».

З його слів, останні кілька днів власники ринку й підприємці, які там продаватимуть свою продукцію, формують місця, домовляються, чим будуть торгувати та на яких локаціях Нового ринку.

«Ті підприємці, які вже зголосилися, й ті, хто ще побажає долучитися, не платитимуть за місця на цьому ринку в ярмаркові дні, – додав Борис Смаль. – Група товарів, які буде представлено на ринку, включає передусім весь пасхальний кошик, а також супутні товари сільськогосподарського та промислового призначення. Тобто можна буде придбати і одяг, і господарський реманент, і розсаду, і квіти, і навіть стрічки, які зазвичай купують на кладовище, та багато іншого».

Для того щоб лучани змогли дістатися до Нового ринку, буде збільшено кількість маршруток, які до нього курсують, а також тролейбусів, які довозитимуть пасажирів практично з усіх локацій Луцька.

Читати ще: На Новому ринку в Луцьку відбудеться передвеликодній ярмарок

Окрім того, у дні проведення ярмарку від Центрального ринку буде організовано безплатне довезення пасажирів двома великогабаритними автобусами. Посадка буде біля входу в Центральний ринок, висадка – біля Нового ринку, так само й назад. Автобуси курсуватимуть з інтервалом у 10-15 хвилин увесь день.

«Люди зможуть безплатно приїхати, подивитися товар, ціни та придбати те, що їм потрібно», – зазначив Борис Смаль.

Підприємці зі свого боку гарантують ексклюзивні ціни, які приємно вразять покупців.

«Ми щиро запрошуємо лучан та гостей міста на наш передвеликодній ярмарок. Будемо раді бачити й працівників Луцької міської ради, зокрема мера Ігоря Поліщука, директора департаменту економічної політики Бориса Смаля, керівника управління транспорту та зв’язку Володимира Степанова, – зазначила представниця підприємців Нового ринку Ольга Сидорук. – Ціни у нас – від виробника, доїзд від Центрального ринку в дні ярмарку буде безплатним завдяки домовленості з міською радою, за що їм дуже вдячні».

З її слів, на ярмарку буде представлений дуже широкий вибір різноманітної продукції – сільськогосподарські, промислові товари, одяг, постіль та рушники (в тому числі й великодні), засоби захисту рослин, добрива та насіння, сертифікована косметика, продукти харчування. Можна буде придбати готові пасочки, солодощі, подарунки родичам та похресникам.

«У кого є похресники-спортсмени, особисто запрошую на «Футбол-2021», де можна придбати спортивну форму, щитки, гетри тощо, – додає Ольга Яківна. – Крім того, на точках, які у нас вже давно працюють, можна смачно перекусити шаурмою або хот-догами та випити запашної кави, якої ви більш ніде не скуштуєте. Одне слово, і все, що треба до свята, купите, і голодними від нас не поїдете».

Окрім того, зауважує Ольга Сидорук, на ярмарок їдуть і сільгосппідприємці із власною продукцією, які продаватимуть її без посередників та за помірними цінами. Зокрема обіцяють широкий вибір продукції від Братства бджолярів Землі Волинської «Ройовий Стан», м’ясної продукції від торгових марок «Забіяка» і «Дмитрук».

«На ярмарку буде дуже багато солодощів, а підприємці, які продають квіти, обіцяли, що привезуть такі, яких ми ще й не бачили, – перелічує Ольга Яківна. – Отож, поки всіх чекаємо, а наша адміністрація наполегливо працює. Наводимо скрізь лад, думаємо за воду та електрику».

На ринку запевняють: місця для торгівлі вистачить усім охочим, для цього вже зробили розмітку. Тож хто ще надумає приїхати торгувати на ярмарок, просять зв’язуватися з адміністрацією. Окрім безплатно наданого місця, за потреби поставлять столи, аби підприємцям було комфортно виставляти продукцію, а покупцям – обирати те, що їм потрібно.

Оксана ГОЛОВІЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Цікаво Показати IP 23 Квітня 2021 08:53
А для тих хто на авто збирається приїхати, паркомати вже поставили, чи гроші за 10 паркомісць будуть збирати спеціально навчені люди?
Анонім Показати IP 23 Квітня 2021 09:06
Кто ні разу нє бил на Варшавском ринкє тот ассортімєнту просто нє відал.
Лучанин Показати IP 23 Квітня 2021 09:34
А ціни такі як у сільпо, чи вищі?
Лучанин Показати IP 23 Квітня 2021 09:37
Які прмємні ціни** В супермаркеті все дешевше і не обважать і гнилья не накидають* Маю на увазі овочі фрукти!
Ігор луцький до Лучанин Показати IP 23 Квітня 2021 10:46
Буваю в супермаркетах дуже часто.Недавно захожу в один:картопля і буряк такі дрібні,що в селі згодовують свиням.а морква така велика,що можна від грабіжників відбиватись.Зайшов другий раз,попросив продавця розрізати великий шматок 400г. сиру навпіл(мені забагато)-продавець відмовила і повернулась до мене спиною.А супермаркет дуже крутий.Так що не все так гладко.Про каву я взагалі мовчу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus