USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Розпочали розслідування щодо адвокатки, яка намагалась пронести наркотики в Луцьке СІЗО

22 Січня 2021 16:13
Луцька місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом незаконного придбання, зберігання й перенесення з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин адвокаткою, яка намагалася їх пронести у Луцький слідчий ізолятор.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волині.

19 січня 2021 року працівники Луцького СІЗО під час огляду вилучили у захисниці ретельно прихований нею під одягом блок живлення до мобільного телефона зі схованими в нього порошкоподібними речовинами.

У кримінальному провадженні проводяться необхідні слідчі дії з метою встановлення всіх обставин кримінального правопорушення.

Довідково: санкцією ч. 2 ст. 307 КК України за незаконне придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у місцях позбавлення волі передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Діво Дівноє Показати IP 22 Січня 2021 23:04
Мовчок повний.... Був би мєнт, то коментів би 100 вже настрочили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus