USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Розповіли, яким буде проспект Соборності у Луцьку після ремонту

2 Вересня 2021 18:30
У Луцьку розпочали капітальний ремонт дороги на проспекті Соборності. Лагодять з боку, на якому розташовані будівлі з непарною нумерацією.

Виконроб підрядної організації Богдан Петелько розповів Суспільному Волині, що роботи триватимуть до кінця 2022 року.

2 вересня лагодити дорогу почали біля кільця, поруч з ринком «Північний». Демонтують старі муровані ливневі колодязі, які розташовані на проїжджій частині.

«Колодязів у нас 36 штук, і ми їх замінюємо. Далі маємо бордюри ставити, далі відбуватиметься фрезерування і будемо класти асфальт», – розповідає робітник підрядної організації Олександр Прокопчук.

Шляховий робітник показує проєкт, за яким нині працюють.

Згідно з цим документом передбачене облаштування додаткового пішохідного переходу поблизу кільця. Після його облаштування покладуть нове асфальтове покриття, намалюють розмітку і встановлять нові дорожні знаки.
Ремонтувати дорогу на проспекті Соборності будуть до кінця 2022 року, каже виконроб Богдан Петелько. За цей час планують замінити дорожнє полотно протяжністю півтора кілометра на відрізку шляху від кільця на вулиці Єршова до повороту на вулицю Чорновола.

Проєктом передбачено два шари асфальтування висотою 8 сантиментів.

Зі слів виконроба, загальна вартість об’єкту – 27 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучани Показати IP 2 Вересня 2021 19:10
То все похідна і не пріорітет ! Головне тут те, шо вкрай важливо було переробити систему ливневої каналізації !!! Бо скільки би не положили шарів асфальну чи погонних метрів бордюрів - при перших опадах проспект буде підтоплюватися і плавати як не раз було до того ! А тоді і випливе на поверхню - хто батько хресний тої затії, звідки бруківка і т. д. і т. п. І за бордюром не сховаєтесь !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus