USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Розповіли про стан постраждалих у різанині в Кривому Розі

9 Листопада 2020 10:30
Підозрюваному у нападі на людей в Кривому Розі суд 9 листопада обиратиме запобіжний захід. За вбивство ножем двох людей і поранення ще восьми йому загрожує довічне ув’язнення. Четверо із восьми постраждалих досі у лікарні.

Про це розповідається 9 листопада в сюжеті ТСН.Ранок.

Чоловіка, який пояснив свої дії голосами в голові, скерували на психіатричну експертизу. Після нападу до лікарні ушпиталили з ножовими пораненнями різного ступеня тяжкості восьмеро осіб.

Чотирьом людям лікарі надали допомогу й відпустили додому. Ще четверо потерпілих пробудуть в лікарні ще щонайменше тиждень.

«Четверо госпіталізовані до лікарні. Двоє у відділення стоматології, двоє у відділення травматології. У них травми середньої тяжкості», – розповіла Марина Вєроптвєлян, хірургиня-стоматологиня Криворізької міської лікарні № 2.

Чоловіку, який влаштував різанину у Кривому Розі, повідомлено про підозру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus