USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

«Старий Луцьк» здолав БК «Кривий Ріг» у Кубку України. Фоторепортаж

23 Жовтня 2020 11:57
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» на власному майданчику зумів перемогти «Кривий Ріг КНУ» у першому матчі попереднього етапу Кубка України – 74:70.

Проте початок для лучан був не зовсім вдалим – Анісімов відкрив рахунок ефектним данком, а потім знову повторив свій трюк. Завдяки йому гості завоювали на початку перевагу в +8, однак ендван Глушка та дві поспіль «трьохи» Прозапаса дозволили вже «Старому Луцьку» бути попереду. Згодом лучани мали +6 переваги – після дальнього від капітана Едуарда Федчука гості взяли тайм-аут. Втім після хвилини відпочинку здалеку в господарів закинув Глушко. Однак до закінчення чверті криворіжці скоротили відставання до мінімуму – 19:17.
У другій чверті лучани ніяк не могли відірватися у рахунку, проте за чотири хвилини дальній від Юрченка та ще кілька вдалих атак дозволили здійснити ривок +7 та випереджати гостей на 11 очок. На велику перерву команди пішли за рахунку – 37:26.

Третя чверть виявилася найцікавішою та найрезультативнішою, особливо її початок. Баскетболісти «Старого Луцька» закинули три трьохочкових підряд – здалеку влучали Прозапас, Федчук і Дейна, щоправда, й гості відповідали на них влучними кидками. Далі ще двічі здалеку влучав Прозапас, а ще одну «трьоху» закинув Дейна. Інколи дальні влучання дозволяли мати лучанам 15 очок переваги, але перед фінальною чвертю рахунок був 61:51.
Старт четвертої десятихвилинки був провальним для «Старого Луцька», адже за три хвилини луцькі баскетболісти дозволили «Кривому Рогу» зробити ривок +10 та зрівняти рахунок. Але після цього за справу взявся Юрченко, який закинув тричі поспіль, тож вже лучани здійснили ривок +6. За три хвилини до фінальної сирени той же Юрченко влучив здалеку, і рахунок став 74:65. Все, що зуміли гості до кінця чверті, це скоротити відставання, а підсумковий рахунок – 74:70.
Найрезультативнішим у «Старого Луцька» став Сергій Юрченко, в активі якого 21 очко. А вже 24 жовтня команди зіграють матч-відповідь.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus