USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Розшукуваний Інтерполом промишляв клонуванням неподалік Шацька

28 Березня 2013 16:58
Мешканець Шацького району постраждав від злочинця, якого звинувачують у злочинах проти людства.

Про це пише «Волинська газета».

Мешканець села Перваки Шацького району, 43-річний Іван В. працював сторожем у громадянина Нідерландів Джона Пауерса, який отримав дозвіл на виготовлення м’ясних напівфабрикатів в селі Квітневе Малоритського району сусідньою Білорусі.

Через два місяці роботи волинянин почав помічати, що сильно набирає у вазі. Як згодом розповів слідчим, постійно крав зі складу і споживав м’ясну продукцію.

Спершу сторож не надавав цьому значення, та через 4 місяці звернувся до лікарів. Так, колись худорлявий чоловік став важити понад 120 кілограмів. Під час УЗД-обстеження медики встановили, що у волинянина почали рости м’язи і внутрішні органи.

Після такого висновку за справу взялися правоохоронці. Але інспектора голландець не пустив, пояснивши, що його підприємство – приватна власність.

Уже наступного дня завдяки спецзагону «Беркут», укомплектованого бійцями Малорити і Шацька, на «секретне» обійстя вдалося потрапити. Та Джона Пауерса уже на «підприємстві» не було.

Під час обшуку оперативники податкової міліції не виявили жодної тварини, натомість зафіксували контейнери з тоннами печінки, м’яса, серця, легенів. Згідно з лабораторними дослідженнями виявлені органи були «гібридом» нутрощів корови і свині і були вирощені штучним шляхом.

За інформацією Міжнародного агентства «Aprilnarr», Джон Пауерс виявився Робертом Фестом і його уже 5 років розшукує Інтерпол. Чоловіка звинувачують у злочинах проти людства. Адже саме так кваліфікується клонування – процес створення штучної копії людини або тварини.

Чоловік був серед британських науковців, котрі впродовж багатьох років займалися виготовленням клонів. А після заборони цих розробок він зник.

Наразі ж правоохоронці встановлюють, у чиї холодильники могли потрапити небезпечні напівфабрикати. А над тим, як допомогти подолати тяжку недугу, нині міркують спеціалісти клініки «Шеріте», куди надіслали усі аналізи потерпілого.

***
Як стало відомо «ВН» з достовірних джерел, ця новина виявилася першоквітневою «качкою». У результаті «жарту» ніхто не постраждав :)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Мітя Показати IP 28 Березня 2013 17:25
Жадібність фраєра погубила, класика жанру
Чеширский Кот Показати IP 28 Березня 2013 17:32
Шуточки у вас канешна. Афигел сразу. Сool
т.с до Чеширский Кот Показати IP 30 Березня 2013 16:44
О, Чеширский Кот обЪявился! Привествую! Давненько Вас не было.
саша Показати IP 28 Березня 2013 18:04
У Шацькому районі села Перваки неіснує читайте що пишите
Румата Показати IP 28 Березня 2013 18:15
Ну ладно, голандець приїхав на полісся за коноплею - там її валом.... А от що курять, так би мовити, журналісти...
ВІКТОР Показати IP 28 Березня 2013 18:15
ну й брехуни ви....
Гаврило Показати IP 28 Березня 2013 18:45
І шо топір буде
2 питання Показати IP 29 Березня 2013 09:23
ВН: що ви курите? ви просто ї*анулися?
Читатель Показати IP 29 Березня 2013 10:44
Сразу смутила фамилия Пауэрс))))))) Как Остин Пауэрс из комедии))) Но страшно было до конца)))))) честно. Очень оригинально))
Здрасте Показати IP 30 Березня 2013 09:39
Жарт полягаэ в тому що це напів жарт. Насправді, дії відбуваються в багатьох селах де вирощують хрюшок за допомогою добавок та бульби з ГМО. А горожані це все хавають і ростуть. А зараз смішно?
степан Показати IP 31 Березня 2013 22:35
1 квітня ще не настало

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus