USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Розстріл автобуса під Харковом: повідомили про стан потерпілих

28 Серпня 2020 19:05
Четверо поранених під час розстрілу автобусу, що стався напередодні у Харківській області, перебувають в стабільному стані.

Про це повідомила Cуспільному речниця Харківської міськради Ольга Мірошниченко з посиланням на Андрія Соцького, заступника головного лікаря лікарні невідкладної допомоги у Харкові, передає УНІАН.

«У харківській лікарні швидкої та невідкладної допомоги перебувають четверо постраждалих, усім надана допомога, стан стабільний – усі чоловіки перебувають у звичайних палатах», – повідомила речниця.

Нагадаємо, народний депутат від партії «Опозиційна платформа – За життя» Ілля Кива повідомив, що на трасі «Київ-Харків» розстріляли автобус з активістами його організації «Патріоти – За життя». У поліції розповіли подробиці інциденту. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, своєю чергою, зазначив, що нападники стріляли «в таких же, що їхали з політичних гастролей». ОПЗЖ заявила про причетність Нацкорпусу до обстрілу автобуса під Харковом. Нацкорпус відкидає.

З місця стрільби швидка забрала трьох поранених. Пізніше поліція повідомила, що госпіталізовані четверо.

У вівторок, 25 серпня, в центрі Києва на бульварі Дружби Народів між представниками «Національного корпусу» та представниками організації народного депутата від партії «Опозиційна платформа – За життя» Іллі Киви «Патріоти – за життя» сталася сутичка зі стріляниною. Кива заявив, що активісти «Нацкорпусу» та ветерани полку «Азов» здійснили «підлий напад» на членів його організації «з метою вбити, залякати, заткнути та зупинити». Водночас представники «Нацкорпусу» заявили, що це представники «силового загону» нардепа зі зброєю напали на їхніх активістів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus