USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Рух» зіграє з «Волинню»: анонс матчу

4 Серпня 2019 14:44
«Волинь» зіграє на виїзді проти «Руха» 4 липня на стадіоні «Скіф» у Львові. Пряма трансляція – на телеканалах «XSport» та «Аверс». Початок о 17:00, інформує пресслужба ФК «Волинь».

Один із різновидів західноукраїнського протистояння обіцяє бути цікавим. «Волинь» і торік грала проти «Руха» у Львові, однак тепер це буде матч проти дійсно львівської команди – перед сезоном команда провела ребрендинг та офіційно переїхала до міста Лева. А оскільки обидва суперники (хтось відкрито, а хтось приховано) ставлять перед собою найвищі завдання у Першій лізі – не дивно, чому поєдинок винесли на неділю як центральну гру всього другого туру чемпіонату…

Мабуть, не буде лукавістю твердження, що цього разу «Волинь» гратиме проти найсильнішого «Руха» за час очних протистоянь із «чорно-жовтими». Результати роботи Леоніда Кучука було видно ще навесні, коли тоді ще винниківська команда була однією з найкращих у Першій лізі, програла лише один матч, а з луцького «Авангарда» ледь не повезла усі три очки – в такому випадку гості могли просто-напросто перекреслити усі перспективи «Хрестоносців» на вихід у плей-офф за підвищення у класі.

З тих пір «Рух» точково підсилився літніми трансферами. І так дуже боєздатний колектив поповнився «металістами» Олегом Синицею та Іваном Калюжним, добре знайомим луцьким уболівальникам Дмитром Нємчаніновим та ще рядом футболістів. І потужний переможний початок на полі традиційно негостинних «Балкан» (1:0) тільки підтверджує – у новому сезоні «Рух» може стати приємним відкриттям змагань.

«Волинь» непогано розпочала б змагання, якби не другий тайм матчу проти краматорського «Авангарду». Наші футболісти першими у новому чемпіонаті забили, однак не закрили питання на «Прапорі» через нереалізацію, а у захисті здійснили ряд помилок, які залишили команду Андрія Тлумака ні з чим – 2:3. Утім, на загальний настрій хлопців це ніяк не вплинуло – вони готові до важкого початку чемпіонату і, незважаючи на потужний календар на старті, будуть в кожному матчі боротися лише за перемогу.

Поєдинок проти «Руха» буде останнім, де на тренерській лаві через дискваліфікацію не буде Андрія Тлумака, а на полі через ту саму причину – нашого капітана Сергія Сімініна. Утім, Денис Кожанов

та інші гравці уже готові підтримати гольовий дебют у сезоні, який у Краматорську вдався Сіавашу Хагназарі (до слова, передматчевому імениннику) та Валерію Болденкову. З великою вірогідністю до «рамки» повернеться і наддосвідчений Віталій Неділько, тож у Львові у «Волині» буде чимало контраргументів проти амбіційних опонентів.

VERSUS

У гарячих протистояннях команд протягом двох попередніх сезонів «Волинь» має мінімальну перевагу. У позаминулому чемпіонаті Першої ліги волиняни на останніх хвилинах поступилися у Винниках (0:1), однак у передостанньому турі змагань в дуже потрібному матчі здобули вольову домашню «вікторію» (2:1). Торік вже у Львові на «Україні» підопічні Андрія Тлумака зробили ще один «камбек», перемігши 3:1, а у Луцьку наприкінці сезону на останніх хвилинах завдяки голу Младена Бартуловича врятували нічию – 1:1.

Ще одним «версусом» протистояння, звичайно ж, буде відчутний волинський слід у команді суперника, де з успіхом виступають наші вихованці Роман Никитюк та Руслан Марушка (до слова, останній увійшов у символічну збірну першого туру Першої ліги). А влітку до них приєднався і Дмитро Нємчанінов, який не так давно протягом двох сезонів виступав у складі «Волині».

АРБІТРИ

У якості головного гру обслужить столичний арбітр Олексій Деревінський. До слова, саме він працював головним на матчі «Волині» та «Руха» наприкінці позаминулого чемпіонату Першої ліги – тоді «Хрестоносці» здолали суперників з рахунком 2:1. Крім того, за його суддівства волиняни виграли у краматорського «Авангарда» (2:1 у меншості та з голом нинішнього «рухівця» Марушки у нашому складі) та поступилися тоді ще «Черкаському Дніпру» (1:2).

Допомагатимуть головному арбітру асистенти – Юрій Вашкевич (Чернігів) та Юрій Синишин (Івано-Франківськ). Резервний арбітр – Олександр Кальонов (Львів). Спостерігач арбітражу – Роман Гамаль (Чернівці).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Психопланетарій, Лип Показати IP 4 Серпня 2019 15:20
Дуже надіємось, що наша рідна та любима команда ФК "Волинь" накінець кінців покаже змістовну гру та привезе до Луцька перемогу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus