USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Румунія від сьогодні скасувала масковий режим та послабила карантин

15 Травня 2021 13:17
Уряд прийняв рішення, яке передбачає пом’якшення заходів, починаючи з суботи. Скасовано обов’язкове носіння маски на вулиці, обмеження руху транспорту вночі.

Про це пише УНН з посиланням на Digi 24.

Прем’єр-міністр Флорін Кіцу повідомив, що ресторани та літні тераси зможуть працювати до 24:00, спортивні змагання на відкритих майданчиках можуть проходити з глядачами, що мають 25% місць. У цих заходах братимуть участь лише щеплені люди або особи, які мають негативний тест на коронавірус.

Крім того, в’їздні шоу дозволяються лише у тому випадку, якщо пасажири автомобіля є членами однієї родини або щонайбільше 4 людей з інших сімей.

Читати ще: Румунія передасть Україні 100 тисяч доз вакцини AstraZeneca

«Це перший прийнятий нами нормативний акт, яким ми починаємо повертатися до нормального стану. Ці заходи тривають до 1 червня. З 1 червня деякі із цих заходів будуть послаблені, але існують інші, і вони представлені в рішенні ЦНСУ», – уточнив Кіцу.

За весь період пандемії у Румунії зафіксували 1070605 випадків коронавірусу, 29413 осіб померли.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus