USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Руслана Теліпського нагородили медаллю «За гідність і патріотизм»

30 Квітня 2017 12:58
Медаллю «За гідність і патріотизм» нагородили співзасновника проекту «Меценати для солдата», волонтера з Волині Руслана Теліпського.

Про це написав на своїй сторінці у Фейсбуці військовий капелан Михайло Бучак.

«Христос Воскрес! ГО "Військові капелани Волині" нагородили медаллю "За гідність і патріотизм" керівника проекту " Меценати для солдата", щирого українця Руслана Теліпського. Все буде Україна!», - пише Михайло Бучак.

Своєю чергою, за активну громадську позицію та вагомий внесок у підтримку бійців АТО, ветеранів війни та родин Небесного Легіону від волонтерського руху "Меценати для солдата" отримав подяку і капелан.


На фото: Руслан Теліпський (ліворуч) та Михайло Бучак (праворуч)

Нагадаємо, вчора Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що «Меценати для солдата» і власне Руслан Теліпський організували в Луцьку ІІ з’їзд сімей Небесного Легіону, в якому взяли участь дітки загиблих воїнів АТО. Весняна зустріч мала назву: «Христос Воскрес – воскресне й Україна!». Дітлахи були безмежно вдячні Руслану Теліпському, щиро називаючи його «татом», що викликало сльози на очах громадського діяча.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Петро Показати IP 30 Квітня 2017 17:17
Награда должна быть или государственной, или ведомственной. Это же неправильно, когда любая организация может заказать себе медали, ордена, даже орден "Народный Герой" какой-то области через интернет в фирме "Звитяга" и награждает ими людей. Это дискредитирует, девальвирует само понятие НАГРАДА, ОРДЕН. Это же абсурд: сегодня организация о. Бучака награждает уважаемого мной Телипского, он действительно большой патриот Украины, а завтра Телипский наградит о. Бучака. И все это называют орденами, медалью. Или я не прав?
P.S Показати IP 30 Квітня 2017 18:38
Окрім "Звитяги" є ще фірма ВО "Країна", яка теж "штампує" ордени та медалі.
віра Показати IP 30 Квітня 2017 19:36
Такі достойні люди, як п.Теліпський, о, Бучак варті нагород і почестей!!! І ви, Петро /не прав/, бо коли не відмічає влада і держава, то роблять це громадські організаціі!!!!! Здоров"я і Божого благословення Вам, шановні!!!!!!!)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus