USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Рим накрила потужна буря зі зливою і потоками льоду. Фото. Відео

22 Жовтня 2018 11:40
У ніч проти понеділка, 22 жовтня, Рим атакувала потужна буря із сильною зливою та градом. Через це утворилася повінь і в місті довелося зачинити 4 станції метро, а водії кидали свої авто просто посеред дороги.

Про це повідомляє канал 24 з посиланням на Wanted in Rome.

Зазначається, що більшу частину Риму скували потоки води і льоду. Окрім того, негода зламала кілька дерев.

Злива наполовину затопила "Базиліку Святого Себастьяна за міськими стінами", яка є стародавньою пам'яткою, де зберігаються мощі святих.

"Бригади аварійної служби працювали цілу ніч, щоб якомога швидше нормалізувати ситуацію", – сповістила мер Риму Вірджинія Раджі.
Інформація з онлайн-карт свідчить, що негода у Римі створила транспортний колапс: на дорогах виникли серйозні затори.



Додамо, що злива тривала близько півгодини і за цей час водою залило вулиці, каналізаційні зливи та деякі магазини. Найбільше постраждала північ міста.

За даними La Repubblica, окрім станцій метро, рух припинив і приміський потяг Рим –Вітербо. Зачинили також закрили кілька трамвайних ліній.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus