USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Саакашвілі заявив про повернення в Грузію. Там кажуть: на нього чекає тюрма

27 Серпня 2020 18:40
Голова Виконавчого комітету реформ при президенті Володимиру Зеленському експрезидент Грузії Міхеіл Саакашвілі записав відео, в якому вибачається перед грузинським народом і каже, що повертається. У Грузії заявляють, що Саакашвілі чекає грузинська в’язниця.

Про це повідомляє Українська правда.

«Я хотів, щоб мій народ жив набагато краще, набагато багатше, і все ж за ці роки через цих помилок, які я зробив через те, що я не зміг зробити до кінця, я хочу публічно вибачитися перед усіма. У той же час я безмежно вдячний грузинському народу, який зробив мене учасником успішного історичного процесу будівництва грузинської держави.

Протягом усіх цих семи років не було жодного дня, щоб я не цікавився новинами Грузії, і я точно знаю, моя робота на посаді президента не була марною, і багато з того, що ми створили, до сих пір збереглося і працює, але в той же час, коли я чую новини з Грузії, я точно розумію і знаю, що ми можемо жити набагато крутіше, набагато краще і кожен грузин може бути багатим і це у нас вийде разом! Я повертаюся!» – сказав політик.

У той же час в своєму Facebook Саакашвілі написав, що «де б не був, завжди буде вірним сином двох дружніх країн – Грузії і України».

У свою чергу міністр юстиції Грузії Тея Цулукіані заявила, що буде тільки вітати, якщо Саакашвілі виконає свою обіцянку і повернеться на батьківщину, оскільки «на нього чекає грузинська в’язниця».

За словами глави Мін’юсту, Саакашвілі перебуває в розшуку і щодо нього було винесено кілька вироків: «Ми, звичайно ж, будемо вітати, якщо Міхеіл Саакашвілі знайде в собі сили і приїде до Грузії. Його чекає процедура затримання на кордоні і грузинська в’язниця».

Нагадаємо, в Грузії в кінці жовтня відбудуться парламентські вибори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Народна прокуратура Показати IP 27 Серпня 2020 19:31
Побачив, що нинішня його посада в Україні не приносить ні грошей, ні піару і вирішив нагадати про себе? Не вірю в таке щастя, що нарешті цей Остап Бендер залишить багатостраждальну Україну. Ще б усю цю грузинську шоблу, що окопалась у нас, забрав з собою.
Степан (Крымчанин) Показати IP 27 Серпня 2020 19:33
Классный провокатор.
Міхо Показати IP 27 Серпня 2020 22:20
Отримує подачки сша, яким служить, не бедствує. От тільки дивно, що в грузію їде, там він заочно засуджений на 6 років, в розшуку міжнародному перкьуває. Дуже дивно, бо там його ждуть з відкритими у в'язницю дверима. Популіст і гастролер, хай їде куди хоче, лиш би від України відчепився
Степан (Крымчанин) до Міхо Показати IP 27 Серпня 2020 22:36
А может стоит вспомнить как Саакашвили восторгались на Украине? У Мопассана есть рассказ "Мужчина проститутка". По моему неплохо подходит для характеристики Украинского социума. Пара цитат. "...мужчины-проститутки: переменчивы, капризны, бессознательно вероломны, непоследовательны в своих убеждениях и стремлениях, порывисты и слабы, как женщины", "...Газеты полны мужчин-проституток. Пожалуй, там их больше всего, но там они и всего нужнее....журналист должен быть немного проституткой, то есть подчиняться вкусам публики, быть достаточно гибким, чтобы бессознательно следовать за всеми оттенками ходячих мнений, быть уклончивым и разнообразным, скептическим и доверчивым, злым и самоотверженным, балагуром и г-ном Прюдомом, увлекающимся и ироничным, всегда казаться убежденным, не веря ни во что."
еге Показати IP 28 Серпня 2020 12:07
попутного вітру!
правдиво Показати IP 28 Серпня 2020 18:19
некорисне нічим чучело!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus