USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Саботування сесії Луцькради – це політичний хід до виборів, – депутат

28 Лютого 2018 18:24
Під час сьогоднішньої сесії Луцької міської ради, розглядаючи кожне питання із порядку денного, фракції «Солідарність», «Народний контроль», «Самопоміч» і «Свобода» по черзі оголошували перерви на 20 хвилин. Такі дії депутат Сергій Була розцінює, як саботаж та спробу унеможливити виділення квартир для поліпшення житлових умов лучан.

Нагадаємо, що пленарне засідання 38 сесії Луцької міської ради розпочалося о 10:00, втім, засідання одразу почали зривати, навіть доходило до сексуальних домагань від окремих громадських активістів. Коли провокаційні дії втратили ефективність, то фракції «Солідарність», «Народний контроль», «Самопоміч» і «Свобода» взялися оголошувати перерви під час розгляду кожного питання.

Як результат, станом на 17:50 ухвалили лише три рішення, два з яких стосувалися створення скверу авіаторів та одне - про прийняття на баланс комунальної власності двох квартир для подальшої передачі їх пільговикам.

«Згідно з Регламентом Луцької міської ради, вони мають право на перерву від фракції до 20 хвилин. Але те, що зараз роблять – просто затягують пленарне засідання в часі, аби не дати повноцінно працювати депутатському корпусу. У цій ситуації дивним є те, що ні на комісіях, ні на погоджувальній раді не було жодних питань. А от в сесійній залі влаштували це шоу.

Я вважаю, що це тиск на бізнес, і заробляння на цьому грошей, щоб унеможливити виділення кварти для поліпшення житлових умов лучан. Їх дратує те, що нам вдається показувати реальні результати роботи, отримувати квартири для лучан на житловій черзі. Вони бояться, що йтимуть на вибори і їм не буде що показати в своїй роботі. Це просто саботаж, аби не дати нам ефективно працювати на благо лучан», - наголосив депутат Сергій Була.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
хімік Показати IP 28 Лютого 2018 18:41
В були такий вигляд, ніби його в соляній кислоті вимочували.
777 до хімік Показати IP 28 Лютого 2018 19:50
Можливо його Серьожка Рижков домагався, домагався в домігся...
! Показати IP 28 Лютого 2018 20:17
Та про які сексуальні домагання ви кажете? Розмріялись ! Судячи по ефективності роботи там одні недомагання !
Дохтор Показати IP 28 Лютого 2018 20:21
Судячи по фізіономії чоловік займався консервацією - квасив горілку !
Ірина Показати IP 1 Березня 2018 10:16
Ну шо Ви громадяни "самий порядний, чесний депутат"...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus