USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Остаточно: у Луцьку на проспекті Грушевського буде сквер авіаторів

28 Лютого 2018 16:13
Зелену зону на проспекті Президента Грушевського в Луцьку вирішили облаштувати й створити там сквер авіаторів.

Про це йшлося під час пленарного засідання 38 сесії Луцької міської ради.

Нагадаємо, в місті були дискусії: створювати там заклад громадського харчування чи зелену зону.

Спочатку депутати вирішили не продавати земельну ділянку, а далі більшістю ухвалили рішення про визначення меж скверу, «За» проголосували 22 обранці.

У проекті рішення вказано, що мешканці міста неодноразово зверталися до Луцької міської ради з ініціативою про облаштування на вказаній території тематичного скверу, що буде відображати славне минуле луцької авіації.

Статусу скверу цієї зеленої зони дасть можливість утримувати її в належному стані, задовольнити потреби лучан у відпочинку.

Зауважимо, що площу скверу затвердили в межах 0,1342 га.

Також ухваленим рішенням депутати зобов’язали департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради спільно з комунальним підприємством «Парки та сквери м. Луцька» визначити розрахунок необхідних обсягів фінансування робіт з утримання скверу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ау Показати IP 28 Лютого 2018 16:38
Ну нарешті трохи здоровий глузд запрацював. Гляди скоро сортувальну лінію нову поставлять, та контейнери для скла, картону та пластику закуплять.
Лучани Показати IP 28 Лютого 2018 17:02
Правильно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus