USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Садовий отримає підозру про кримінальний злочин?

13 Березня 2017 15:44
Мер Львова Андрій Садовий заявив, що незабаром отримає підозру про злочин. Натомість у прокуратурі цю інформацію заперечують.

Про очікуване повідомлення про підозру від прокуратури Львіський міський голова написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Із суботніх зустрічей дізнався, що вже незабаром маю отримати від прокуратури повідомлення про підозру у вчиненні кримінального злочину. Звичайно, я не пов'язую це ані з позицією "Самопомочі" в парламенті, ані з особливостями української політики. Так співпало просто", - повідомив він.

Також Садовий нагадав про зустріч із президентом Петром Порошенком.

"Я не проводив жодних переговорів щодо блокади ОРДЛО, оскільки ані не є її організатором, ані не мав і не можу мати жодних повноважень від активістів блокади на такі переговори. Президент запитав, яка моя позиція - я відповів", - зауважив він.

Учора повідомлялося, "Самопоміч" вимагає від Верховної Ради, президента та Кабінету міністрів України прийняти закон про тимчасово окуповану територію України, який має гарантувати припинення торгівлі з окупованими територіями.


Натомість у прокуратурі Львівської області заявили, що не планують найближчим часом скеровувати на ім'я мера Львова Андрія Садового повідомлення про підозру у вчиненні ним кримінального злочину.

Про це у коментарі «Вголосу» повідомив обласний прокурор Юрій Квятківський.

«Ми і справді розслідуємо декілька кримінальних справ, у яких фігурує міський голова Львова, - розповів Юрій Квятківський. - Зокрема, розслідуємо декілька фактів з його діяльності за заявами громадян, а також слідство триває за ряд публікацій у засобах масової інформації, крім того, його ім’я фігурує у справі ЛКП «Збиранка». Проте найближчим часом жодних повідомлень про підозру у вчиненні кримінального злочину скеровувати Садовому ми не плануємо».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus