USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Саудівська Аравія спростила отримання віз для українців

27 Вересня 2019 13:21
Саудівська Аравія спростила процес отримання туристичної візи терміном дії до 90 днів для громадян низки країн, зокрема для українців.

Про це повідомив голова Державної міграційної служби України Максим Соколюк у Facebook.

«Відтепер по прибуттю в країну можна отримати електронну візу, яка дозволить перебувати на території країни з туристичною метою до 90 днів. Українці теж входять до переліку країн, громадянам яких дозволено отримання туристичної візи. Нововведення почне діяти уже 28 вересня», – написав Соколюк.

Він додав, що Саудівська Аравія є однією з найбільш закритих країн світу, яка фактично не видавала туристичних віз.

«З недавнього часу до країни можна було потрапити лише тим туристам, які подорожували групами. Також Саудівська Аравія видавала так звані «релігійні візи» для відвідування святих для мусульман місць», – поінформував голова Державної міграційної служби України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus