USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Савченко – другий з кінця в рейтингу ефективності голів ОДА

1 Лютого 2019 14:09
У рейтингу ефективності керівників ОДА, у якому проаналізовано, хто з губернаторів найкраще виконував свої обов'язки за 9 місяців 2018 року, голова Волинської ОДА Олександр Савченко зайняв передостаннє місце.

Результати роботи експертів Міжнародного центру перспективних досліджень опублікував «Апостроф».

Основу методології складають три базові компоненти: виконання та звітування про реалізацію Стратегії розвитку регіонів; виконання обласного бюджету; комунікаційна політика і медіа-активність. Максимальний бал за кожну складову рейтингу – 10 балів. У разі відсутності на сайті інформації про виконання програми – 0 балів. Середній бал трьох компонентів аналізу є балом, що визначає місце керівника ОДА у рейтингу. До аналізу були взяті голови ОДА, які перебувають на посаді не менше, ніж півроку. Таких губернаторів на сьогоднішній день – 17.

Зокрема 16 місце зайняв Олександр Савченко, якого призначили губернатором 23 березня 2018 року.
Згідно з результатами дослідження, Савченко не виконав жодного програмного документа, його економічну ефективність експерти оцінили у 3,3 бала. З комунікаційною політикою і медіа-активністю посадовець впорався на 5,2. У підсумку Савченко здобув 2,8 бала з 10.

Зазначимо, перше місце з найбільшим балом за свою роботу посіла голова Харківської ОДА Юлія Світлична. На другому місці – голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. У першу п'ятірку також входять голова Сумської ОДА Микола Клочко, Запорізької ОДА – Костянтин Бриль і Полтавської ОДА Валерій Головко.

Останнє місце у рейтингу голів ОДА – у керівника Івано-Франківської області Олега Гончарука. Серед аутсайдерів, окрім Олександра Савченка, і голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Діма Показати IP 1 Лютого 2019 14:39
Менти пасуть задніх. А савченко сьогодні дав безкінечне "інтервю" виданню "волинь-пост". Ганьба, текст - одна вода. Базікання ні про що. Вата. Роздуми про вліяніє свєта луни на телєграфніє столби. Гнати ган*она з Волині!!!
скептик Показати IP 1 Лютого 2019 16:27
у хвості всі західні області. за якими критеріями складали той рейтинг ?
Селя Показати IP 2 Лютого 2019 00:43
честно - Кисляк.. ..пришёл мент - и по -старой памяти решил КЛИНИТЬ людей на ВОЛЫНИ.. Что посеешь- то и пожмёщь!!!
ПРЕСА Показати IP 2 Лютого 2019 18:30
Чому людина з такою репутацією очолила виконавчу владу області? Кому корисна така спотворена аномалія? Чи на лавці запасних немає вже нікого?
Любомльчанин Показати IP 5 Лютого 2019 16:25
Ще в Любомлі є два засланих таких самих работнічка з Києва, так у них рейтинг взагалі нульовий. Гнати їх всіх скоріше з нашої Волині

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus