USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Заслужена оцінка керівнику-нездарі», – волинський політолог про останнє місце Гунчика в рейтингу

23 Січня 2018 19:42
Заступник голови Громадської ради при ОДА Володимир Данилюк та політолог і депутат облради Володимир Кучер прокоментували першу з кінця позицію очільника Волині Володимира Гунчика у рейтингу очільників ОДА України, інформує Під прицілом.

"Знову поплічники губернатора скажуть, що це свідомо якимись "недругами" ставиться під сумнів титанічна здатність Володимира Гунчика "ефективно працювати" на посаді голови Волинської обласної державної адміністрації… І що Комітет виборців України "помилився" та подав "упереджену інформацію"... І що "недоброзичливці" все "поставили з ніг на голову", бо якщо читати список знизу догори, то Володимир Гунчик ніби як і на першому місці, а очільниця Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична – мов би на останньому…

Але як не тлумач, що не придумуй – це об’єктивна оцінка діяльності Володимира Гунчика на чолі виконавчої гілки влади Волині. Власне, це й сувора оцінка роботи його "команди" і в центрі, і в районах… Із таким ганебним для славної Волині результатом цей губернатор, якби поважав хоча б сам себе, ще вчора написав би заяву про звільнення з посади голови обласної державної адміністрації за власним бажанням. Але він триматиметься за крісло до останнього, бо ще не всі "специфічні завдання" своїх кураторів устиг виконати… Та й у столиці, вочевидь, досі не вирішили, де ж працевлаштувати цього громадянина…", – зазначив заступник голови Громадської ради при облдержадміністрації Володимир Данилюк.

Своєю чергою, Володимир Кучер впевнений, що така оцінка діяльності губернатора Волині цілком заслужена, адже навіть депутати Волинської обласної ради були за крок до висловлення недовіри очільнику ОДА.

"Авторитетна громадська організація КВУ опублікувала рейтинг голів обласних державних адміністрацій. Прикро, що вкотре експерти віддали "червоному" директору заводу самокатів почесне останнє місце. Ну, в принципі, нічого надзвичайного не сталося і це заслужена оцінка керівнику-нездарі, підлеглі якого вводять цензуру у ЗМІ, покривають земельні оборудки і з усіх сил лізуть зі шкіри, щоб "підлизати", як у старі комуністичні часи, за якими він так сумує.

Дивно, що притихли "чесні" волинські ЗМІ і уникають публікації цих рейтингів – сорому усієї Волині.

Не дивно, що ми ще у лютому минулого року були усією обласною радою за крок за висловлення недовіри губернатору-комуняці. Дали шанс виправитися і служити волинянам, а не лизати чоботи у високих київських кабінетах. Що ж зробили помилку, а за цей час Гунчик встиг нашкодити громаді області більше, ніж будь-хто. Горбатого кажуть могила виправить, в яку він обіцяв лягти разом з Порошенком. Надіюсь, Володимир Петрович піде раніше, бо вже давно всім набрид", – зазначив депутат у Facebook.

Зауважимо, голова Волинської ОДА опинився на останньому місці через невирішенні питання ремонту і будівництва доріг, незаконного видобутку бурштину, вирубки лісів, земельних скандалів.

До слова, відповідно до квітневого рейтингу Володимира Гунчика назвали найгіршим губернатором в Україні. «Слово і Діло» повідомляло, що рейтинг відповідальності голови Волинської ОДА опустився на 7% в порівнянні з минулим роком.

В грудні 2017 року нардеп Ігор Гузь повідомив про те, що Володимира Гунчика планують звільнити з посади, в Адміністрації Президента уже визначилися із кандидатурою на посаду губернатора області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 23 Січня 2018 19:47
Заслужена оцінка коли копня під зад дадуть!)
234 до Анонім Показати IP 26 Січня 2018 16:34
ДИВУЮСЬ, ЩО ТУТ НІХТО НЕ НАПИСАВ "ВИ ЗАВИДУЄТЕ"
Олег Показати IP 23 Січня 2018 20:20
Дати копня, не тільки цьому нездарі брехливому, але і кватирку - підлизі, колісникова повія
К. лучанин Показати IP 23 Січня 2018 21:35
Скажіть , а яким чином оцей "рейтинг" впливає на займану посаду Гунчиком голови ОДА? Я думаю що ніяк не вплине і в цьому переконаний! За ниніших обставин Гунчик і далі буде сидіти в цьому кріслі "СМОТРЯЩЕГО " по ВОЛИНІ. Він призначенець ПЕТРА . Знести його з крісла може лише протестний гнів волинян . Не думаю , що ПЕТРО не знає про те що витворяє ГУНЧИК. ПЕТРУ , самому ще треба втриматись в кріслі.
Віктор Показати IP 23 Січня 2018 22:53
коментар було видалено
активістка Показати IP 24 Січня 2018 09:03
А заслуги Гунчика, голів РДА, високопосадовців Волині ви зможете побачити в деклараціях за 2017 рік. Там буде видно як вони оцінили свою працю. За такий прогрес на Волині - в шию з займаних посад.
Вадім Показати IP 26 Січня 2018 14:28
Заслужений злодій України

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus