USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Гунчика опустили на останнє місце у рейтингу голів ОДА

22 Січня 2018 14:33
Рейтинг діяльності голів ОДА за 2017 очолила керівник Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична. Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик опинився на останньому місці через невирішенні питання ремонту доріг, незаконного видобутку бурштину, вирубки лісів, земельних скандалів.

Про це йдеться в звіті Комітету виборців України, повідомляє РБК-Україна.

Як повідомив гендиректор КВУ Олексій Кошель, Харківська область зберігає лідируючі позиції з часу проведення першого дослідження за підсумками 2016 року.

"Очолила рейтинг голова Харківської області Юлія Світлична. На думку експертів, її приклад демонструє, що робота голови ОДА – це не стільки політика, скільки конкретні досягнення в соціальній та економічній сферах, у сфері безпеки", – зазначив Кошель.

"За словами експертів, протягом 2017 року у Волинській області накопичилася значна кількість проблемних питань, які не вдалося повністю вирішити. Зокрема, вони стосуються ремонту і будівництва доріг, незаконного видобутку бурштину, вирубки лісів, земельних скандалів", - додають у КВУ.
У КВУ також зазначили, що оцінка діяльності голів ОДА складається з двох компонентів: показників соціально-економічного розвитку регіону та результатів опитування експертів. Згідно з результатами аналізу діяльності ОДА, було сформовано три групи: з високим, середнім і низьким результатами.

Зауважимо, що відповідно до квітневого рейтингу Володимира Гунчика назвали найгіршим губернатором в Україні. «Слово і Діло» повідомляло, що рейтинг відповідальності голови Волинської ОДА опустився на 7% в порівнянні з минулим роком.

В грудні 2017 року нардеп Ігор Гузь повідомив про те, що Володимира Гунчика планують звільнити з посади, в Адміністрації Президента уже визначилися із кандидатурою на посаду губернатора області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анатоль_ Показати IP 22 Січня 2018 14:58
Не вiрю я в таке, то всьо фейки!
Ігор Показати IP 22 Січня 2018 16:43
Гнати старого з носатою......)))))))))))
лучани Показати IP 22 Січня 2018 19:47
На одних нарадах рейтинг не побудуєш і область не виведеш у лідери! :)
Зірян Шкуряк Показати IP 22 Січня 2018 19:54
Гунчика опустили? Ну нарешті. Там йому, опущеному, і місце.
djdf Показати IP 23 Січня 2018 08:58
А якщо ще добавити тихенький продаж ДЮСШ Динамо, та відверту брехню, то й в мінуси пішов.
Бюрократ Показати IP 23 Січня 2018 09:35
Показники кращі, ніж в Харкові, а місце останнє. Точно - опустили.
небайдужий Показати IP 23 Січня 2018 11:35
на ремонт доріг гроші відмиті, ліси рубаються, земелька роздана, бурштин ...- повинен бути на першому (він за гаранта в могилу ляже)
Титан Показати IP 23 Січня 2018 21:18
справедливе рішення, немає в Україні достойних керівників, це не його посада
Кіт Показати IP 24 Січня 2018 14:51
Якби Гунчик був в образі Світличної, то теж був би передовим, молода жінка, яка вміє "будувати" кар'єру і всі добре це знають, там за одну ту аварію треба було її гнати, але підстілки зараз на висоті, от вам і весь рейтинг, і не треба смішити людей, наперед знаю, що мій коментар не пропустять, але то чиста правда.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus