USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Савченко хоче звільнити голову Іваничівської РДА, - ЗМІ

12 Квітня 2018 13:00
Висунути власну кандидатуру на посаду голови Іваничівської РДА запропонував місцевим депутатам голова Волинської ОДА Олександр Савченко, сьогодні, 12 квітня, під час робочого візиту в Іваничівський район. Про це інформує «ВолиньUA».

Олександр Савченко зустрівся з керівництвом району та депутатами районної ради. Перед початком діалогу губернатор Волині висловив дещо негативне враження про селище, а саме про незадовільний стан доріг.

Він наголосив, що має на меті врегулювати політичну ситуацію, яка склалася в районі, а також залучати іноземні інвестиції, розпочати будівництво на умовах співфінансування. Депутати районної ради ставили різні запитання, що стосуються ремонту доріг, транспортного сполучення, добудови центральної районної лікарні, встановлення пам’ятника Героям АТО.

Також народні обранці висловлювали невдоволення результатами роботи голови Іваничівської РДА Лілії Кревської. За їхніми словами, очільниця виконавчої гілки влади протягом року не зробила жодного вагомого кроку на покращення інфраструктури, наповнення бюджету тощо.

Слухаючи виступи районних депутатів, Олександр Савченко запропонував депутатам висунути власну кандидатуру на посаду голови Іваничівської РДА, зауваживши, що не приїхав захищати голову РДА. В іншому випадку обіцяв поставити на це місце свою людину, з більшим досвідом і можливостями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Місцевий Показати IP 12 Квітня 2018 13:12
Питання до губернатора " Ківерцівського голову РДА звільняти буде?
Місцевий два до Місцевий Показати IP 12 Квітня 2018 18:03
А Маневицького?
Сумнів Показати IP 12 Квітня 2018 13:27
Пане губернатор, проінспектуйте Володимир-Волинський р-н і його дороги. Особливо ганебно викликає ділянка міжнародної траси від Устилуга до княжого міста. Ситуація настільки катастрофічна, що, як казав один відомий кіношний персонаж, мені не за себе - за державу соромно.
Анатоль_ Показати IP 12 Квітня 2018 13:36
Ну змiнить, i шо? Цiни зменшаться, Чи може дороги побудуються
Іваничі до Анатоль_ Показати IP 13 Квітня 2018 10:05
Ціни не зміняться,а дороги можуть побудуватися при толковому керівнику і не тільки дорги...
Петрівна Показати IP 12 Квітня 2018 14:53
Дуже гарний підхід до роботи, то не Гунчик, який тільки підстилку возив в Львів і по районах...))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus