USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Савченко зняв з себе відповідальність за підготовку до опалювального сезону

24 Травня 2018 09:38
Якщо виникнуть проблеми з опалювальним сезоном, мітингувати прийдуть під будинки посадовців, які з це відповідають - наголосив голова Волинської ОДА Олександр Савченко під час засідання антикризового енергетичного штабу, інформує ВолиньPost.

«Я хочу, щоб в області було спокійно. Те, що будуть проблеми - будуть. Будуть у вас, не у мене. Якщо до мене хтось приходить мітингувати, палатки ставити, я їм вручаю вашу адресу, хай вони за палатками біля вас сидять. В мене все дуже просто. Я дуже креативна людина, ще щось придумаю», - сказав Савченко.

Тим часом, під час засідання про проблеми щодо підготовки до опалювального сезону доповідали начальник управляння житлово-комунального-господарства ОДА Андрій Пиріг, гендиретор ПрАТ «Волиньобленерго» Володимир Купчак та технічний директор «Волиньгазу» Андрій Карпомиз. Йшлося, зокрема, й про проблеми – значну заборгованість із боку населення, зношеність мереж та інше, що може утруднити роботу підприємств.

Так, Карпомиз розповів, що завершується термін, до якого лічильники всіх підприємств мають обладнати спеціальними датчиками. Які дозволять модифікувати систему передачі показників. Справа в тому, що з 1 серпня змінюється схема подачі газу. Тому переобладнання дуже важливе.

За його словами, низка підприємств вже виконали роботи, передбачили на них кошти у бюджеті, однак є й такі, які ігнорують цю потребу. Це може призвести до того, що вони залишаться без газопостачання.

Натомість Савченко наголосив на доцільності спільної праці. Адже лише таким чином вдасться добре підготуватися до опалювального сезону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
АНАТОЛЬ_ БІДЗЮРА Показати IP 24 Травня 2018 10:09
Ви дивак, Олександре Савченку. Таких у нас ще не було. Маючи всю повноту влади в області, яку, як вбачається, узурпували, не хочете ні за що відповідати. Віддайте всі свої повноваження, як і передбачено Конституцією, Голові ВолОР Ігорю Палиці - і все буде ОК! ... Згадуються ваші нещодавні дифірамби на честь старого і протиправного мера Нововолинська В.Сапожнікова, який тортурує, як вбачається, мешканців міста ось вже 21 рік - і вже нічому не дивуєшся. Якого наступного коника ви викинете, новоспечений голово ВОДА?
К.лучанин до АНАТОЛЬ_ БІДЗЮРА Показати IP 24 Травня 2018 11:03
Чудний Ви пане АНАТОЛЬ !! Ви що - не знаєте до сих пір що в УКРАЇНІ діє інститут СМОТРЯЩИХ ( голови ОДА, які призначаються ПРЕЗИДЕНТОМ, а не обираються !). САВЧЕНКО , по суті ПРАВИЙ! ЧОМУ? Та тому що ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО , ВОЛИНЬГАЗ є приватні компанії як і повсюди по УКРАЇНІ і впливу на них САВЧЕНКО не має. У нас в Україні ОЛІГАРХІЧНИЙ СОЦІАЛІЗМ ( як не дивно це звучить!). 27 років у нас не можуть відмінити оцей інститут смотрящих. В нас повинна бути ПАРЛАМЕНТСЬКО- ПРЕЗИДЕНТСЬКА КРАЇНА, а не нвпаки як зараз. МИ ПРОСУВАЄМОСЬ ДО ЦЬОГО і так БУДЕ. ОСЬ ТОДІ БУДЕ ВСЕ ОК , по крайній мірі краще і не буде узурпації влади ПРЕЗИДЕНТОМ - ОЛІГАРХОМ!
Лучанка до К.лучанин Показати IP 24 Травня 2018 16:00
А Савченко має вплив на своїх підлеглих, які мають по 50 тисяч боргу за тепло?
К.лучанин до Лучанка Показати IP 24 Травня 2018 16:45
Ну при чому тут САВЧЕНКО до боргів підлеглих, якщо такі борги є? Ну не смішіть людей такими постаии! Постачальні організації мають право за борги відімкнути електрику , газ ,воду цим боржникам , якщо це багато квартирний будинок. Але , зрештою є ОСББ то нехай і впливає разом із мешканцями на боржників. Боржників стане ще БІЛЬШЕ із підняттям тарифів на газ бо у людей не має грошей платити за такі послуги.
Доктар Шацький 33 см до АНАТОЛЬ_ БІДЗЮРА Показати IP 24 Травня 2018 13:33
Анатоль - що ти гониш на Сапожнікова - він вибраний громадою голова, це говорить про те що він на місці... А усіх ставити на табуретку і в д*пу цілувати він не взмозі, незадоволених типа як ти будуть завжди, але не більшість...
Перевізник Показати IP 24 Травня 2018 10:36
Старий о*ходяга!
скептик Показати IP 24 Травня 2018 14:20
те, що новоспечений яничак є мастаком переводити стрілки, ми вже знаємо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus