USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

СБУ: для провокацій на мітингу Саакашвілі 17 жовтня купували зброю

16 Жовтня 2017 07:00
На мітингу прихильників Міхеіла Саакашвілі, який відбудеться сімнадцятого жовтня, могла бути влаштовані провокації із застосованнням вогнепальної зброї. Для цього екс-активісти політичного руху «Революційні праві сили» збирались придбати зброю.

Як повідомила СБУ, спецслужба володіє інформацією щодо здійснення провокацій з можливим силовим сценарієм під час проведення масової громадської акції 17-го жовтня у Києві.

Згідно з повідомленням, правоохоронці вже задокументовали факти пошуку стрілецької зброї та засобів. Однак, з метою недопущення настання шкоди життю та здоров’ю людей та інших тяжких наслідків, співробітники СБУ припинили підготовку до злочину.

Зокрема, 14-го жовтня при спробі придбати два автомати АК-47 та три гранатомети було затримано двох чоловіків.

Також під час проведення 9 обшуків, вилучено більше 200 тис. грн., засоби зв’язку, комп’ютерну техніку та інші речі, які використовувалися для підготовки дій провокаційно-насильницького характеру, які могли б застосуватися під час масових акцій. За повідомленням видання Страна, до можливого протистояння готуються лідери окремо налаштованих структур.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, на зустріч з Міхеїлом Саакашвілі у Луцьку прийшло близько півтори тисячі людей, з якими екс-президент спілкувався на Театральному майдані міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Сашко Показати IP 16 Жовтня 2017 08:03
Ну вот и НАЧАЛОСЬ все повторяется точно такое же творилось и при УГОЛОВНИКЕ Януковиче да если ВЛАСТЬ ЧЕСТНАЯ ОНА ПЕРВАЯ ДОЛЖНА ПРИЙТИ НА МАЙДАН И ОТЧИТАТСЯ ПЕРЕД НАРОДОМ
Гоша Показати IP 16 Жовтня 2017 08:16
Саакашвили не понимает, что рулит не янек.
Иван Показати IP 16 Жовтня 2017 12:18
Оружие покупали именно для провокаций на митинге? - бред. оружия на руках итак много и для провокаций и не для провокаций

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus