USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

СБУ викрила прихильницю «руского міра» у своїх лавах

17 Січня 2023 23:18
Служба безпеки продовжує системне очищення власних лав. Головне управління внутрішньої безпеки СБУ спільно з ДБР викрили на антиукраїнській діяльності посадовицю відомчої науково-дослідної установи.

Вона виправдовувала повномасштабне вторгнення рф, заперечувала її воєнні злочини та підтримувала незаконне «приєднання» до росії тимчасово окупованих районів на сході й півдні нашої держави, повідомляють в СБУ.

Також посадовиця намагалась представити збройну агресію рф проти України як «внутрішній громадянський конфлікт» і називала «дезінформацією» факти знищення рашистами українських об’єктів критичної інфраструктури.

«У Службі безпеки сьогодні працює команда справжніх патріотів, які роблять вагомий внесок у перемогу України. Для любителів «русского мира» в ній точно немає місця. Ми і надалі будемо продовжувати курс на очищення спецслужби від зрадників різного калібру. А кремлівські наративи вони зможуть озвучувати хіба що в суді – щоб отримати максимальне покарання», – наголосив очільник СБУ Василь Малюк.

Читати ще: СБУ затримала зрадників, які зливали конспіративні бази Сил спеціальних операцій ЗСУ під час окупації Херсона

Наразі фігурантці повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 436-2 Кримінального кодексу України (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії російської федерації проти України, глорифікація її учасників, вчинене службовою особою).

Розглядають питання щодо обрання міри запобіжного заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олександр Показати IP 18 Січня 2023 10:00
Так там 30% агенти ЦРУ 30% МАСАДА,30% .... І 10%НЕВИЗНАЧИЛИСЯ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus