USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Село біля Луцька на Різдво – відрізане від цивілізації

7 Січня 2018 10:22
У село Оздів Луцького району на Різдво – не доїхати. Перевізник, який обслуговує маршрут №441 «Ратнів-Луцьк», на свято познімав усі автобуси.

Про це розповіли Інформаційному агентству Волинські Новини самі мешканці Оздова.

Люди кажуть, що про відміну автобусів їх попередили лишень вчора. Та додають, що перевізник Саган Л. А., на 7 січня скасувала усі рейси, а їх протягом дня аж 6. Оздівчани скаржаться, що хоч половину рейсів могли б залишити, адже, аби у свята доїхати до Луцька, люди змушені долати 2-3 кілометри до найближчих сіл – Гірка Полонка або Ратнів.

«Хтось їде на роботу до Луцька, хтось повертається додому. Інші хочуть з’їздити до родичів в гості на свято або й просто погуляти в Луцьку. А вони усі рейси відмінили. От у Ратневі перевізник сумлінний, він і на свята людям організовує нормальний доїзд, але ж той автобус не йде через Оздів», - скаржиться місцевий мешканець Сергій.

Чоловік додає, що це же не вперше, мовляв, така халепа трапляється кожними вихідними.

«Вочевидь, перевізник відчуває безкарність той робить, що йому заманеться. А людям як добиратися, особливо з маленькими дітьми?» - з сумом каже чолові.

А нещодавно, згадує оздівчанин, водій цієї маршрутки відмовився везти маму загиблого атовця, мовляв, у них людей з пільгами не обслуговують.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Знаючий Показати IP 7 Січня 2018 10:46
Все правильно! В Європі, зокрема в Польщі, на Різдво і на Новий рік ніякий громадський транспорт не їздить!!! Ми ж ідемо в Європу??? Тільки при Радянському Союзі автобуси їздили на далекі забиті села в будь яку погоду, і в будь які свята! Як вам панове бідотя живеться при капіталізмі???
Олеся Показати IP 7 Січня 2018 11:40
А по-вашому, в водіїв маршрутки Різдва немає? Вони теж такі самі люди і хочуть відпочити. Чого ж ви з перевізником не домовились про кілька рейсів в обід? А статтю кожен написати може. Ви вже раз писали, що люди пішки на роботу ходили.
Андрій Показати IP 7 Січня 2018 11:55
До нас в село взагалі не має автобусів і живем,не спору село маленьке ,але і тут люди є!!! Локачинський р-н с.Запуст
брехня Показати IP 7 Січня 2018 12:17
Громадський транспорт у Польщі на Різдво, Новий рік чи будь-яке інше свято ЇЗДИТЬ ЗАГРАФІКОМ ВИХІДНОГО ДНЯ!!!. Тобто, зберігається певна кількість рейсів протягом усієї ДОБИ!!! Не пишіть про те, чого не знаєте, не вводьте в оману людей
Ваня Показати IP 7 Січня 2018 14:04
Ох, яка біда.А що водії не люди не хочуть поїхати в гості до свої батьків, родичів чи повинні возити селюків -оздівчан.Там черехзхату свою машина. Та й до траси Луцьк-Горохів 2 км ви,що там з розуму вижили.Я кожен день їзджу в Луцьк на роботу і долаю 3 км за 25 х.в.Совдеп минувся ,піднімайте зади і вперед.У вас же в усіх вихідний ви їдете в гості, а ми також хочемо.Дістали,Купуйте машини і їздьте хоч в Гваделупу.
123 до Ваня Показати IP 7 Січня 2018 17:33
І лікарям, що робити; ту родити приперло, ті понапивалися і морди розквасили, та нажерлась до ср*чки - а лікарям спасай! А не пішли б ви всі...Лікарі теж люди!!
Роман до 123 Показати IP 8 Січня 2018 10:05
Ти що дура?! Що значить-родити приперло? Лікарі, як і міліція і пожежники на свята чергують!
До брехня Показати IP 7 Січня 2018 15:05
На Різдво в польщі не один автобус не їздить!!!
хто до До брехня Показати IP 7 Січня 2018 16:18
таке сказав? де не їздить?
Сергій Показати IP 7 Січня 2018 17:11
Треба просто покарати перевізника. За невиконання своїх обов'язків. Все просто.
123 Показати IP 7 Січня 2018 17:40
Перевізник як підписує договір дає добровільну згоду на умови здійснення перевезення,тоді його все влаштовувало, а як настають свята,то про умови забуває.Водій теж людина,але така в нього робота погодьтеся, на свято бідолаха-перевізник бабло накосив би, бо люди їдуть в гості, я впевнений.Маршрут 201 на Промінь постійно на свято не їздить.Останні два рейси вже 6 січня відмінив.7 січня у них вихідний.
Оля Показати IP 7 Січня 2018 18:42
Певно в усіх хто коментував свая машина завжди запралена ще і свій водій , раз таке пишуть .транспорт повернення ходити і у вихідні і у свята , хіба за зміненим графіком. І не важливо кому куди треба їхати, в кожного своє. А перевізник мабудь відчуває свою безкарність...
Маша Показати IP 7 Січня 2018 20:44
Я вас розумію, але і гірші ситуації. Село Скірче Горохівського рн. взагалі немає доступу до районного центру. Від села до траси Луцьк -Горохів 12км. І люди ходять пішки, хто машину наймає. І так років 10 вже. А ви про один день кіпішуєте
Анонім Показати IP 7 Січня 2018 22:37
Браво !!!!!! Нарешті хтось це озвучив. А ще забули написати що на останній рейс не їздить вже років 2 !!!
Вадім Показати IP 8 Січня 2018 16:25
Знаю що з жд вокзалу на Оздів їздить приміський поїзд. Напевно не найкращий варіант, сперечатися не буду, але, можливо, комусь згодиться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus