USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сенцов написав у листі, що завтра припинить голодування

5 Жовтня 2018 17:55
Український політʼвязень Олег Сенцов зробив першу заяву після новин про те, що він припинив голодування.

Лист із заявою оприлюднив його адвокат Дмитро Дінзе на сайті, повідомляє theБабель з посиланням на Настоящее время.

«Було три версії припинення голодування: одна — тиждень тому, одна — з сьогоднішнього дня, одна — з завтрашнього. Можу сказати, що Олег напише заяву про припинення голодування, і вона буде віддано керівництву колонії завтра», — сказав він.

Текст листа

«У зв'язку з критичним станом мого здоров'я, а також патологічними змінами у внутрішніх органах, в самий найближчий час до мене заплановано застосування примусового харчування. Моя думка при цьому вже не враховується — нібито я вже не в змозі адекватно оцінювати рівень здоров'я і небезпеки, яка йому загрожує .

Насильницьке годування буде проводитися в рамках реанімаційних заходів з порятунку життя пацієнта. У даних умовах я змушений припинити своє голодування з завтрашнього числа, тобто з 06.10.18 року. 145 днів боротьби, мінус 20 кг ваги, плюс підірваний організм, але мета так і не досягнута. Я вдячний всім, хто підтримував мене і прошу вибачення у тих, кого я підвів ... Слава Україні!»

Як повідомлялося раніше у російських ЗМІ, незаконно засуджений у Росії український режисер Олег Сенцов припинив голодування вже сьогодні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus