USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Серед тих, хто отруївся в луцькій «Фелічіті», є дитина, у 5 пацієнтів – сальмонельоз

16 Липня 2019 13:13
Після харчування в луцькій піцерії «Фелічіта» до інфекційної лікарні поступило ще двоє пацієнтів, загальна кількість збільшилась до 12. Серед них є дитина трьохрічного віку, а в 5 пацієнтів знайшли сальмонельоз.

Про це заступник головного лікаря Волинської обласної інфекційної лікарні Любов Серба розповіла у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини.

Перший пацієнт зі скаргами на отруєння звернувся до медзакладу 11 липня, згодом їх кількість збільшилась до 10. А вчора пообіді до медзакладу потрапили ще двоє осіб, отож загальна кількість пацієнтів збільшилась до 12.

«Це люди, які харчувались в закладі впродовж кількох днів з 10 липня або замовляли страви додому», - зазначила Любов Серба та додала, що пацієнти перебувають в стані середньої важкості.

При поступленні в пацієнтів діагностували гострий ентероколіт та підозрювали сальмонельоз. Згодом цей діагноз підтвердився у 5 пацієнтів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Хозяйка Показати IP 16 Липня 2019 14:37
Треба вдома готувати
Хрен собачий до Хозяйка Показати IP 16 Липня 2019 15:15
Точно, тільки вдома. А ще тримати свиней на балконі, вирощувати овочі в кладовці і фрукти в туалеті. Тільки тоді будеш впевнений, що у фруктах та та овочах не буде хімії, нітратів та пестицидів, а в домашньому м'ясі не буде сальмонели. :)
Pattern Показати IP 16 Липня 2019 15:24
Після такого випадку буде важко повернути репутацію. Вважав однією з найкращих франшиз у сфері громадського харчування у Луцьку. Дивно, шо у нашому місті кожен місяць відкривається якийсь новий заклад, але дійсно хороших: з хорошим обслуговуванням, смачною кухнею, атмосферою та з прийнятними цінами немає. Окрім, напевно, базиліків.
після до Pattern Показати IP 16 Липня 2019 18:50
хоч якоісь репутаціі-приходить пофігізм! не ведіться на рекламу!
Лучанин до Pattern Показати IP 17 Липня 2019 00:43
Саме в тої піцерії репутація і так була так собі. Проте їх в Луцьку не одна і в кожній працюють інші люди і відповідно, ви не повірите, в кожній інший смак одного й того самого блюда. Можна знайти навіть і плюси - в інших піцеріях цієї фірми зараз можна їсти не хвилюючись, бо після шмону там все має бути стерільнише стерильного, поки що. Принаймні я і далі буду вважати цю, як Ви висловилися, франшизу, найкращою, а ходити в ту, яка з них усіх найкраща (я знаю). А тим хто отруївся - скорішого одужання і щоб таке в вами більше не траплялося.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus