USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.72 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Серед загиблих внаслідок циклону в Іспанії є українець

22 Січня 2020 09:29
В Іспанію циклон «Глорія» приніс негоду з низькими температурами та сильними снігопадами. Внаслідок стихії загинули вже 5 людей, серед них і 55-річний українець.

Про жертву циклону повідомили іспанські правоохоронці, пише 24 канал з посиланням на Europa Press.

«Тіло українця знайшли в муніципалітеті Каркайшент, що у Валенсії. Слідів насильства немає, тому, можливо, чоловік загинув через погодні умови»,– йдеться в повідомленні.

Однак причини його смерті ще досліджуються. Про результати повідомлять згодом.

Що відомо про інших жертв стихії

Раніше ЗМІ повідомляли про чотирьох загиблих: 44-річний чоловік потрапив у смертельне ДТП; на 63-річного чоловіка впав дах; 54-річна жінка померла від обмороження; ще один чоловік віку близько 70 років був знайдений з ознаками гіпотермії.

Основне про циклон «Глорія»

Потужний шторм «Глорія» накрив більшу частину Східної Іспанії, його уже назвали найсильнішим в регіоні з 1982 року.

У країні закрили десятки автошляхів та портів. Роботу залізничного транспорту в окремих регіонах теж частково зупинили. Не працюють школи.

Наразі «Глорія» вже досягла берегів Франції. Туди направили десятки поліцейських та пожежників для подолання можливих руйнівних наслідків погоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus