USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Серед луцьких безробітних найбільше юристів, економістів,бухгалтерів

18 Вересня 2013 10:32
Представники «елітних» професій здебільшого безробітні. Серед луцьких безробітних набільше юристів, економістів та бухгалтерів.
Про це повідомив директор Луцького міського центру зайнятості Едуард Неймарк під час виконавчого комітету Луцької міської ради.

Разом з тим Едуард Неймарк розповів, що кількість безробітних коливається від 2200 до 2500 у Луцьку, не враховуючи сезонних працівників.Серед безробітних - 60% людей з вищою освітою. Здебільшого це економісти, юристи та бухгалтери.

На це луцький міськи голова Микола Романюк заявив, що орієнтуватися необхідно не на «елітні професії», а на виробничі. За словами міського очільника, місту не вистачає токарів та інших «простих» робітників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Юрій Показати IP 18 Вересня 2013 11:11
Одним словом,випускників СНУ)
Че Показати IP 18 Вересня 2013 11:28
А знайти толкових юристів, економістів чи бухгалтерів - реальна проблема.
Ласковая до Че Показати IP 18 Вересня 2013 13:24
Кому потрібен толковий юрист пишіть, моя кума шукає роботу. Має досвід 10 років.
економіст Показати IP 18 Вересня 2013 11:29
Таких економістів,яких випускають наші вузи, що нічого не знають і не вміють ,ніхто не хоче брати на роботу.Вони не потягнуть ділянки роботи в бюджеті, а про виробництво мови не може бути.Тільки там де працюють їх тати і мами, або в держадміністрацію, перекладати папірці з місця на місце,де особливого розуму не потрібно, вони будуть працювати.На завод, або на фірму,де серйозна ділянка роботи, вони й самі не підуть, а просто втечуть.Мала я з такими діло.Шукала собі економіста на завод,бо зашилася в роботі,10 чоловік прийшло з наших інститутів з червоними дипломами, а в голові нуль.Не знають - 1 С бухгалтерії та й взагалі,знання компа нульове.То,як така людина буде працювати-це,який з нього спеціаліст.Я ж не буду за ньогго працювати, а він буде в стелю дивитися, як дивився 5 років у вузі.
Економіст до економіст Показати IP 18 Вересня 2013 12:22
Працювати на виробництві не вигідно. 2,5 тис. за те щоб лупитись в монітор з ранку до вечора ведучи розрахунки як по офіц. бухгалтерії так і тіньовій того не варті :) Більшість розрахунків по навантаженню, плануванню нікому на практиці стали не потрібними крім відділу економіки ОДА для статистики.
Ласковая до економіст Показати IP 18 Вересня 2013 13:31
Ви теж колись нульовою на першу роботу прийшли, і теж всьому, що вмієте вчились. Не треба носа дерти. Поділіться досвідом з молодими. Моя мама розповідає, що колись це було нормою, приходили на підприємства випускники учбових закладів учнями. Тепер стажування називається. Тоді в обов'язки входило навчити цих учнів всьому, а зараз всі носа деруть, вчити нікого не хочуть. Ваші діти теж вчаться в університетах теорії, рано чи пізно й вони стикнуться з пошуком роботи і їх нульових не захочуть нікуди брати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus