USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сервіс-центр «Луцькводоканалу» запрацював у тестовому режимі

28 Травня 2019 11:02
Перший серед водоканалів України сервісний центр для обслуговування клієнтів запрацював у тестовому режимі в Луцьку.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.

«Тут буде надаватися низка послуг, які полегшать життя лучанам, дозволять владнати всі питання, що стосуються водопостачання та водовідведення. Наразі тут вже можна подати показники, перевірити нарахування за послуги водопостачання, здійснити повірку лічильників тощо», – йдеться в дописі.

Сервісний центр Evoda розміщено за адресою пр. Соборності, 25, в найбільш густонаселеному районі міста. Найближчим часом відбудеться офіційне відкриття сервіс-центру комунального підприємства «Луцькводоканал».

«Запровадження такого центру стало результатом нових підходів у роботі КП «Луцькводоканал». Спільно з керівником підприємства реалізуємо кілька інноваційних проектів, які поліпшать якість надання послуг для лучан і дозволять вивести комунальний заклад на сучасний та економічно доцільний рівень функціонування», – додав Григорій Недопад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Споживач Показати IP 28 Травня 2019 11:14
Чому англійською-це порушення законодавства,але після цих,вже не важливо...
777 Показати IP 28 Травня 2019 11:23
Воду нормальную дайте... на кой ваш центр нужен когда ее нет.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus