USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Сервісні центри МВС вже видали майже 203 тисячі посвідчень водія вперше

13 Вересня 2022 15:19
З початку року сервісні центри Міністерства внутрішніх справ вже видали майже 203 тисячі посвідчень водія вперше.

Про це повідомив начальник Головного сервісного центру МВС Микола Рудик, пише Укрінформ.

«У період з 1 січня 2022 року по 1 вересня 2022 року всі сервісні центри МВС видали майже 203 тис посвідчень водія вперше. Тобто майже 200 тис. водіїв мають можливість керувати вперше транспортними засобами», – сказав Рудик.

Він також зазначив, що за цей період часу сервісні центри вже обміняли майже 300 тис. посвідчень водія, з них понад 74 тис. відвідувачів відкрили інші категорії водіння, які надали їм право керувати тим чи іншим транспортним засобом.

Крім того, сервісні центри МВС вже надали понад 1 млн реєстраційних послуг по транспортних засобах, з них майже 4,5 тис – перша реєстрація транспортних засобів.

«Станом на сьогодні функціонують 140 територіальних сервісних центрів МВС у різних куточках нашої країни. Поки що ми не можемо відновити роботу на окупованих територіях Донецької, Луганської, частині Херсонської, Запорізької та частково Харківської областей. А також в АР Крим», – зауважив Рудик.

Він повідомив, що протягом найближчого часу планується максимальне переведення послуг сервісного центру МВС в онлайн площину, а саме: призначення належного користувача, обмін посвідчення водія, реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, замовлення номерних знаків, оплата за зберігання номерних знаків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus