USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Шабля»: хто з луцьких школярів став переможцем чемпіонату міста з баскетболу. Фото

19 Квітня 2019 20:39
Переможцем чемпіонату Луцька з баскетболу серед школярів стала команда НВК №9, яка перемогла команди НВК №22.

Півфінали та фінал змагань відбулися 19 квітня на майданчику ОДЮСШ.

Чемпіонат міста серед учнів 5-8 класів «Шабля» відбувається вже другий рік поспіль під патронатом департаменту сім’ї, молоді та спорту міської ради, а також баскетбольного клубу «Старий Луцьк - Університет». Цього року участь у змаганнях взяли 12 шкіл, які були поділені на дві групи. Команди, які зайняли перші два місця у групі вийшли у так званий фінал чотирьох. Кожен зі 120 учасників турніру отримає форму з емблеми чемпіонату та спонсорів. Окрім того, кожен з команди переможців отримає баскетбольний м’яч, також по м’ячу дадуть всім командам.
Як розповів Інформаційному агентству Волинські Новини тренер «Старого Луцька» Дмитро Чайковський, вже другий рік поспіль вдалося організувати змагання високого рівня.

«Два чемпіонати ми проводили на майданчику ОДЮСШ, тобто діти мають можливість взяти участь у справжньому баскетбольному матчі, де на атаку дається 24 секунди, з суддями, оголошенням персональних фолів. Є діти, які вперше грають у такому чемпіонаті.

За положенням у командах на майданчику має бути мінімум один п’ятикласник та не більше двох восьмикласників. Таким чином ми хочемо започаткувати у школах свого роду баскетбольні династії, тобто п’ятикласники на наступний рік вже матимуть досвід, а у восьмому класі вони будуть робити результат», - зазначив Дмитро Чайковський.

Так, в півфіналах цьогорічного чемпіонату зійшлися НВК №22 та ЗОШ №16, а також НВК №9 та гімназія №14. У першому півфіналі сильнішими виявилася команда НВК №22, натомість у другому півфіналі перемогу святкували учні НВК №9. У матчі за третє місце перемогу здобули учні гімназії №14.

А переможцями чемпіонату стали баскетболісти з НВК №9, перемігши НВК №22, команда якого зайняли друге місце.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus