USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Шахраї ошукали лучанок майже на 200 тисяч гривень

13 Травня 2021 23:54
Впродовж 5 місяців 2021 року органи поліції розслідували 224 кримінальні провадження про вчинені на території міста Луцька шахрайств.

Про це повідомліє пресслужба прокуратури Волині.

Так, днями лучанка позбулася понад 115 тисяч гривень, бо повірила ошуканцям, які зателефонували їй та, назвавшись працівниками банківської установи, під приводом необхідності припинення «хакерської атаки» на рахунок, попросили назвати персональні дані та реквізити карток.

Через дії псевдобанкірів, які нібито задля розблокування банківської картки іншої жительки Луцька так само випитали в неї інформацію про її реквізити, жінка втратила понад 72 тисячі гривень.

Луцька окружна прокуратура вкотре нагадує: аби не стати жертвою шахраїв, у жодному разі не повідомляйте нікому свої персональні дані, реквізити своїх банківських рахунків, не виконуйте ніяких дій на прохання «працівників» банків, не з’ясувавши попередньо ситуацію в установі, яку вони представляють.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus