USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Шахраї, прикидаючись прокурорами, наживаються на волинянах через Viber

31 Травня 2018 18:31
Прокуратура Волинської області звертається до громадян із проханням повідомляти правоохоронні органи про отримання телефонних дзвінків та розісланих у месенджері VIBER нібито від імені керівників прокуратури області вимог до фізичних осіб та суб’єктів підприємницької діяльності про надання чи позику коштів.

Про це повідомили у прокуратурі області.

Встановлено, що, задля власної наживи у шахрайський спосіб, ці вимоги розсилають особи, які перебувають у Довжанській виправній колонії №38, розміщеній у Луганській області на тимчасово непідконтрольній Україні території.

Акаунт у месенджері (можливий номер телефону – 095-480-23-36), з якого надходять такі вимоги, містить фото керівника прокуратури, яке є в доступі в мережі Інтернет.

Прокурори застерігають волинян – в жодному разі не надсилати і не передавати коштів шахраям та обов’язково звертатися із заявами про відомі їм факти таких дій у правоохоронні органи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus