USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

«Шахтар» зіграв внічию з «Ліоном» та вилетів з Ліги чемпіонів

13 Грудня 2018 00:12
Донецький «Шахтар» зіграв у результативну нічию з французьким «Ліоном» 1:1 в останньому матчі групового етапу та не зумів вийти в плей-оф Ліги чемпіонів і продовжить виступи у Лізі Європи.

Матч відбувся 12 грудня на стадіоні НСК Олімпійський у Києві.

Нагадаємо, за кілька хвилин на старті попередньої зустрічі у Лізі чемпіонів донецький «Шахтар» забив два м’ячі у ворота німецького «Гоффенгайма», однак німці відігралися ще у першому таймі. У другій половині зустрічі «гірники» отримали можливість грати у більшості 30 хвилин та використали цю можливість лише на останніх секундах – Тайсон вирвав перемогу на 92 хвилині – 2:3

Зважаючи на турнірну ситуацію, донеччан у сьогоднішньому матчі не влаштовував жодний результат, окрім перемоги. Тож «Шахтар» у останньому матчі групового етапу повинен був перегравати французький «Ліон», аби продовжити виступати у Лізі чемпіонів.

Донеччани відкрили рахунок вже на 22 хвилині: лівий захисник Ісмаілі прострілив на лінію воротарської, де першим на м’ячі опинився Мораес, який і відправив м’яч в сітку воріт французької команди – 1:0.

Лише на 65 хвилині зусиллями Фекіра, який поцілив у верхній кут воріт П’ятова, «Ліон» зрівняв рахунок – 1:1. Таким чином, "гірники" зіграли внічию з "Ліоном" та вилетіли з Ліги чемпіонів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus