USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Шалені емоції та радість перемоги: серед жителів Кічкарівки розіграли призи

23 Вересня 2018 22:08
Низку призів від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та спонсорів розіграли серед понад 1140 жителів мікрорайону Кічкарівка у рамках святкування Дня кварталу.

Розіграш призів відбувся 23 вересня на території школи №13.

Зокрема, серед відвідувачів розіграли годинники з символікою Фонду та футбольні м’ячі, а також навушники, портативний динамік та зарядні пристрої від магазину iCity. Часто серед переможців на сцену виходили цілі родини, а власницею динаміка стала зовсім маленька дівчинка.

Від депутата Луцької міськради Сергія Балицького розігрували призи, які можна практично застосувати у господарстві: фритюрницю та пароварку.

Сертифікат на тисячу гривень від мережі будівельних гіпермаркетів «Нова лінія» отримав чоловік поважного віку.

Депутат Волиньради Сергій Леонтьєв надав для розіграшу сучасний планшет.

Пристрасті дедалі розпалювалися перед розіграшем двох головних призів, якими стали смартфон та велосипед. Публіка гучно вигукувала на запитання ведучого про те, хто хоче отримати ці призи, та ретельно перевіряла номер браслета, який кожен отримував при вході на територію святкувань. Зрештою, найбільш жадані призи дісталися щасливчикам.


















































































Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus