USD 40.70 41.10
  • USD 40.70 41.10
  • EUR 40.80 41.15
  • PLN 10.00 10.25

Шанс на щасливе життя: львівський притулок допомагає тваринам знайти нові домівки

22 Травня 2024 22:30
Благодійний фонд «Домівка врятованих тварин» надає безпечний притулок та люблячі домівки для безпритульних тварин, даруючи їм другий шанс на щасливе життя.

У світі існує безліч різноманітних тварин, кожна з яких потребує уваги та догляду. З появою різних викликів, як-то повномасштабне вторгнення або жорстоке поводження з тваринами, ця потреба зросла ще більше. Саме тому Благодійний фонд «Домівка врятованих тварин» взяв на себе місію надання допомоги та пошуку нових домівок для всіх, хто цього потребує.

Протягом року повномасштабної війни притулок прийняв понад 6 тисяч тварин. Для більшості з них волонтери знайшли нові домівки за кордоном. Найбільше тварин з України прийняли Польща та Німеччина.

«У нашому притулку ми доглядаємо різних тварин: диких, свійських, хижих та птахів. Зараз під нашою опікою перебуває близько 1500 тварин. Кожній з них надаються індивідуальні умови, що відповідають їхнім потребам та дозволяють відчувати себе комфортно. Ми прагнемо забезпечити кожній тварині належний догляд та допомогу, аби вони могли знайти новий дім та жити щасливим життям», – розповідають працівники фонду.
«Прогнозувати кількість тварин, які потрапляють до нашого притулку, неможливо. Щодня до нас можуть звертатися люди з проханням допомогти кільком тваринам, а іноді протягом дня навіть не потрапить жодна. Проте, в середньому, щомісячно до нас надходить приблизно 45 тварин, у весняний період ця кількість збільшується», – розповідає засновник фонду Орест Залипський.

«Щодо адопції тварин, то у нас є собаки та коти, які шукають нові родини. Але перед тим, як вони стають доступними для адопції, всі тварини перебувають на карантині протягом мінімум двох тижнів і не контактують з відвідувачами. Крім цього, для тих, хто мріє про собаку, але не може завести її, у нас є послуга вигулу собак. Графік вигулу змінюється залежно від сезону, але він доступний щодня з 10:00 до 18:00», – каже Орест Залипський.
Також благодійний фонд проводить програми соціалізації, спрямовані на покращення поведінки та психологічного стану тварин. Ці програми допомагають підготувати їх до проживання у новій родині та зменшують ймовірність повернення тварин до притулку після адопції.

Притулок розташований у місті Львів за адресою: вулиця Олекси Довбуша, 24. За додатковою інформацією та для запису на вигул можна звертатись за номером телефону 073-00-00-075.

Крім того, є друга локація, яка наразі перебуває у процесі будівництва. Там вже є понад 250 тварин, але локація залишається наразі зачиненою для відвідувачів.

Усі охочі допомогти тваринам можуть переказати кошти за реквізитами:

5375411411718690 моно банк

[email protected] PayPal

БО БФ «Домівка врятованих тварин»

ЄДРПОУ: 44086841

IBAN: UA773052990000026006031017177

АТ КБ «ПРИВАТБАНК»

Ключ карти: 5169 3305 2375 2514
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus