USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Ще дві країни приєдналися до Інтерполу

21 Листопада 2018 09:13
Республіки Кірибаті і Вануату, розташовані на островах в Тихому океані, стали новими членами Інтерполу, повідомляється на сайті міжнародної поліцейської організації, передає "Новое время".

Рішення було прийняте на 87-й Генеральній асамблеї Інтерполу, яка проходить в Дубаї. Передбачається, що у цих країнах створять національні центральні бюро організації.

Відзначається, що тепер членами Інтерполу є 194 країни.

Як повідомлялося, Інтерпол відхилив заявку Косово про вступ до організації.

Нагадаємо, що 21 листопада відбудуться вибори нового глави Інтерполу. Фаворитом ЗМІ називають генерал-майора російської поліції Олександра Прокопчука. Він з 2006 по 2011 роки був заступником начальника Національного центрального бюро Інтерполу МВС Росії, а потім очолив цю організацію. У 2016 році генерал-майор став віце-президентом Інтерполу.

Тим часом, світові політики висловлюють рішучий протест щодо кандидатури росіянина Олександра Прокопчука. Україна вже заявила, що у разі обрання президентом Інтерполу представника Росії, вона розгляне питання про призупинення членства в організації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus