USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Екс-міністра енергетики України розшукує Інтерпол

2 Серпня 2014 16:33
Анкета екс-міністра енергетики України Едуарда Ставицького з'явилася на сайті міжнародної поліцейської організації Інтерпол.

Як повідомляється, Ставицький розшукується Україною згідно зі звинуваченням у привласненні, розтраті майна або заволодінні його шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах.

Напередодні в інтерв'ю для телеканалів президент України Петро Порошенко заявляв, що Інтерпол прийняв у розшук 27 українських екс-чиновників.

"27 високопоставлених посадових осіб оголошені в міжнародний розшук. Причому, не просто в Україні, їх оголосили, а Інтерпол прийняв їх у розшук, і зазначив, що аргументи, які надала українська сторона, є, враховуючи доказову базу - вона достатня для того, щоб включити їх в червоний список Інтерполу ", - сказав президент.

Нагадаємо, майже півроку Інтерпол не оголошує екс-президента Віктора Януковича в міжнародний розшук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 2 Серпня 2014 14:46
Типу ніхто не знає, де чия дача.
Дончанин Показати IP 3 Серпня 2014 00:52
"Нагадаємо, майже півроку Інтерпол не оголошує екс-президента Віктора Януковича в міжнародний розшук" - по причине отсутствия доказательной базы (лень искать ссылку на украинские источники информации). Помимо этого Порошенко не мешало бы сказать, сколько нынешних власть имущих разыскивается Интерполом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus