USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ще один луцький перевізник дав згоду на впровадження електронного квитка

18 Листопада 2019 13:28
Луцький перевізник ТОВ «АТП-Луцьк» підписав догорів на впровадження електронного квитка у громадському транспорті Луцька. Про це на своїй сторінці в мережі написав перший заступник міського голови Григорій Недопад.

З його слів, незабаром у транспортних засобах цього перевізника встановлять все необхідне обладнання.

«Нині у місті діє перехідний період, коли можна розраховуватися за проїзд електронним квитком чи готівкою. Тристоронню угоду з Луцькою міською радою та ТзОВ «СІТІ КАРД СИСТЕМ» підприємство ТОВ «АТП-Луцьк» уклало сьогодні.

Починаючи з 11 грудня у автобусах та тролейбусах здійснення перевезення пасажирів та багажу буде виключно з оплатою проїзду з використанням електронних квитків», – резюмував посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 18 Листопада 2019 15:12
На даний час вже є можливісь поповнити картку з сайту CityCard, це вже добре. Тепер залишилося те питання, яке і виникало раніше - де додатки, Зін? Я дуже сподіваюся що до 11 грудня вони не тільки з'являться на сайті фірми, але ще й справно запрацюють.
луцький до Лучанин Показати IP 18 Листопада 2019 15:51
Ой не сподівайтесь... :)
Ігор до Лучанин Показати IP 18 Листопада 2019 16:27
З сайту, це добре. Але який такий чиновник не передбачив обовязковим наявність можливості розрахунку банківською карткою у терміналі.
111 Показати IP 18 Листопада 2019 18:13
Поки що CityCard не внушає довіри. Позбирають дані банківських карток, а через півроку зникнуть з горизонту. Де гарантії щодо надійності компаніі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus