USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Що буде з заочною формою навчання: Лісовий поставив крапку

22 Листопада 2023 13:38
Глава Міносвіти Оксен Лісовий розповів, що міністерство освіти і науки вислухало всі аргументи громадян та депутатів, проте цей пункт залишили на доопрацювання.

Про це міністр повідомив у мережі.

Лісовий додав, що Міносвіти ставлять за мету трансформувати цю форму навчання, аби вона стала більш якісною.

«Щодо заочної форми, навколо якої точилася найбільш запекла дискусія. Ми почули усі аргументи громадськості та депутатів – нині про її скасування не йдеться. Натомість ставимо перед собою завдання трансформувати цю форму навчання таким чином, аби це дійсно було про якість», – написав Лісовий.

Нагадаємо, в Україні запропонували скасувати заочну форма навчання, яка вже себе вичерпала. У зв’язку з цим Міністерство освіти й науки планувало запропонувати студентам так звані індивідуальні траєкторії.

Читати ще: МОН планує зменшити кількість вишів в Україні, вже є законопроєкт: що він передбачає

Заступник міністра освіти й науки Михайло Винницький заявив, що заочна форма в більшості випадків – це не про якість освіти, а про отримання «корочки» у формі диплома. Він наголосив, що за останні три роки в Україні дуже сильно розвинулася дистанційна форма. І зараз вона активно розвивається. І це виявляється значно ефективнішим, ніж заочна форма.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
йцук Показати IP 22 Листопада 2023 14:31
борода в хлопа як в карла маркса та фрідріха енгельса
Аут до йцук Показати IP 22 Листопада 2023 16:51
То діагноз.
Ууууу Показати IP 22 Листопада 2023 16:54
Нарід повинен бути тупий і неосвідчений. Не дай Боже ще з освітою, той Майдану3 не буде потрібно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus