USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Що таке онлайн-позики та чому вони так популярні*

30 Вересня 2022 16:27
Завдяки цифровим технологіям ринок мікрофінансового кредитування ефективно розвивається. Це надає користувачам можливість швидко отримувати кредитні кошти через інтернет. Наявність позики онлайн на карту дозволяє значно прискорити отримання кредитних коштів на різні потреби, уникаючи походів до фінансових установ. Звичайно, це гальмує отримання необхідної суми для вирішення фінансових проблем, тому все більше людей користуються послугами мікрофінансових організацій (МФО).

Особливості позики на карту

Основна перевага отримання онлайн-позики полягає в тому, що користувачу не потрібно витрачати час на візит до фінансової установи і підписувати договір. Також не потрібно пред’являти скани трудової книжки, довідки про доходи. У МФО існує практика укладення публічного договору оферти, який має юридичну силу.

Переваги позики онлайн

Більшість українських мікрофінансових організацій висувають своїм клієнтам загальні вимоги, але можуть бути різні нюанси, які варто врахувати перед тим, як скористатися послугами тієї чи тієї компанії. На прикладі сервісу онлайн-кредитування Качай Гроші можна відзначити низку таких переваг:

• подання заявки безпосередньо з дому;

• швидке рішення по кредитних коштах, яке приймається автоматизованою системою;

• мінімальний пакет документів для подання заявки (паспорт, ідентифікаційний номер);

• отримання кредиту людям з поганою кредитною історією;

• можливість повернення коштів онлайн.

Яку суму можна отримати в режимі онлайн-позики

Сума онлайн-кредиту залежить від того, оформлюються вона вперше чи повторно. Наприклад, у компанії Качай гроші можна отримати кредитні кошти на картку в розмірі від 1000 до 5000 грн на термін кредитування 10-20 днів під мінімальну ставку від 0, 01 % на день.

Умови повернення грошей

Наприкінці терміну за умовами кредитного договору клієнт повинен виплатити суму мікропозики. Погасити кредит і відсотки потрібно одним платежем наступними способами:

• за допомогою карти в особистому кабінеті на сайті Качай Гроші;

• карткою через платіжний термінал мережі Приватбанку або готівкою;

• за допомогою сервісу Pogashay.com.ua;

• банківським переказом за реквізитами компанії.

Для того, щоб успішно співпрацювати с МФО, варто врахувати такі рекомендації: брати позику у випадку змоги її повернути, не пропускати планову дату погашення.

*Матеріал розміщено на правах реклами. Редакція не відповідає за фінансові операції, здійснені третіми особами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus