USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Що зливають у Стир поблизу Луцька

21 Лютого 2018 18:23
Поблизу села Милуші у річку Стир із труб зливають невідому речовину.

Про це повідомила голова Княгининівської ОТГ Олена Твердохліб на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Були з заступником на очисних с. Княгининок. Ніякого запаху там немає. Але в с. Милуші знайшли місце, де витікає невідома речовина і зливається прямо в р. Стир.

Не знаю чи знають в екоінспекції про цю трубу, і чи є вона дозволена в цьому місці", - йдеться в дописі.

Як згодом повідомила Олена Твердохліб, Держекоінспекція направила людей для перевірки труби, проте чомусь у сам Княгининок.
У державній екологічній інспекції повідомили, що на місце виїжджали, однак зливу нечистот не зафіксували, пише Волинь24.

«Сьогодні (21 лютого, - ред.) наші інспектори та робоча група побувала у селі Милуші. Викиди здійснюються згідно закону, протизаконних викидів нечистот ми не зафіксували. Наявна на місці труба належить «Луцькводоканалу». Через неї у річку зливають очищену технічну воду, яка залишається після фільтрації каналізаційних стоків», - прокоментували в екоінспекції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
З Луцька Показати IP 21 Лютого 2018 19:58
Ця пані якась цікава... Всунула пальця в трубу, понюхала, і знала би - нечистоти, чи ні. А то замутила стільки народу своїм фейсбуком.
Володя до З Луцька Показати IP 21 Лютого 2018 22:03
Не роби з себе дятла, тобі як справжньому пінгвіну до нього далеко, пора думати тверезо, китай пити енергетики- тоді може станеш людиною і будеш думати про нащадків, які як і ми будемо пити воду зі Стира
Володя до З Луцька Показати IP 21 Лютого 2018 22:06
Хто переживає за наше майбутнє- подивіться яка труба покладена до Стиру з будівництва "Супер Нова" на Львівській
Fundamentus Показати IP 21 Лютого 2018 20:10
не вводьте людей в оману. Дане направлення виписане не на село Княгининок, а на Княгининівську ОТГ, куди входять, зокрема, і Княгининок і Милуші.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus