USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.75 9.87

Щоб дослідити місто й познайомитися з громадою: до Луцька завітали представники Української академії лідерства

4 Березня 2024 21:04
До Луцька приїхали майже пів сотні студентів Української академії лідерства, осередки якої є у Львові та Ужгороді. Це освітня інституція, формаційна платформа особистісного та суспільного розвитку для молоді на основі цінностей. Академія поєднує річну програму (10 місяців) між школою та університетом для вмотивованих підлітків 16-20 років і масштабні соціальні проєкти для суспільства. Під час навчання в Академії кожен студент розвивається у фізичному, емоційному, інтелектуальному та суспільному напрямках. Є і в Луцьку студенти та випускники Української академії лідерства.

Про це повідомили в Луцькій міській раді.

Важливою частиною навчальної програми є експедиції Україною. Тож сьогодні до обласного центру Волині вони приїхали, щоб дослідити його та познайомитися з місцевою громадою.
Читати ще: Обрали голову молодіжної ради Луцької громади

На зустріч зі студентами в Окольний замок завітала заступниця Луцького міського голови Ірина Чебелюк та розповіла гостям про історію нашого міста.
«Луцьк – одне з найдревніших міст України, яке в різні часи перебувало під владою різних країн. І Європейський Союз зародився саме в Луцьку, тому що у 1429 році тут відбувся з’їзд монархів, що стало початком переговорів, ідей та думок щодо об’єднання багатьох країн світу в боротьбі з монголо-татарською навалою. І як ми сьогодні бачимо, росіяни теж подібна до монголо-татар і поводяться так само на нашій землі. Тому по праву ми вважаємо, що Луцьк – справді європейське місто. Я впевнена, що ті дні, які ви проведете в нашому місті, подарують вам неймовірні емоції та враження», – зазначила Ірина Чебелюк.

У Луцьку делегація пробуде два дні, після чого повернеться до Ужгорода.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus