USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Щоб уникнути зіткнення, з'їхали на обочину»: подробиці ДТП у Ковелі з таксистами

1 Червня 2020 17:07
Дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої авто, у салоні якого знаходились два таксисти із Луцька, перевернулося на дах, трапилась сьогодні, 1 червня, у місті Ковелі на перехресті вулиці Шевченка із «Варшавкою» (так називають трасу М 07 Київ – Ковель – контрольно-пропускний пункт «Ягодин»).

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив один із таксистів, який перебув у салоні автомобіля Nissan.

Дорожньо-транспортний інцидент трапився близько 13:00 години.

Як пояснив постраждалий у ДТП таксист, який на момент аварії перебував на пасажирському сидінні поруч із водієм автомобіля Nissan, транспортний засіб не пропустив на світлофорі водій іншого авто.

Чоловік зізнається, що, побачивши, що лобового зіткнення не оминути, водій Nissan свідомо «пішов» на обочину, унаслідок чого автівка перевернулась. «Я сидів на місці пасажира. На щастя, ми живі і здорові, відбулися переляком і пошкодженнями автомобіля. Якби водій не прийняв рішення звернути у кювет, ми тому водію, який, порушуючи правила дорожнього руху, відмовився нас пропустити на світлофорі, в’їхали б у лоб. Тоді без жертв не обійшлося б», – розповів постраждалий у ДТП лучанин.

Раніше ІА Волинські Новини повідомляло про те, що 1 червня близько 13:00 години у Ковелі на перехресті двох вулиць сталася ДТП. Увага! Відео містить нецензурну лексику!
Відео із салону авто Nissan після ДТП
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
1234 Показати IP 2 Червня 2020 09:07
Всі аварії на цьому перехресті трапляються через те що з Варшавської, повертаючи наліво, стараються проскочити не пропустивши зустрічної. А причина цьому - неправильно відрегульований світлофор, по М - 07 зелене включене лише 20 сек., встигає проїхати 1 - 2 авто. Через те там постійні пропки, щоб не стояти ось і проскакують. Дивно що вже роками це бачать патрульні, а нічого не міняють. Цікаво, скільки ще аварій потрібно для того щоб правильно відрегулювати світлофор?
Я Показати IP 3 Червня 2020 00:55
Того що старі взяточніки там осталися в мусврці

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus