USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Щоб жодна ДРГ не підійшла»: Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» передав волинським військовим потужні відеокамери

24 Вересня 2022 10:43
Із перших днів великої війни в Україні пріоритетне завдання для Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» – допомога військовослужбовцям. Фонд напряму співпрацює з командирами військових частин, адже саме вони все знають про основні потреби наших захисників.

Чергову допомогу від Фонду – а це 10 потужних відеокамер DH-SD49425XB-HNR-S3 4MP 25x Starlight ИК WizSence – отримав один із волинських підрозділів Збройних сил України. Таке обладнання військовослужбовцям потрібне для проведення інформаційно-телекомунікаційної та контрдиверсійної роботи.

Як зазначили військовослужбовці, відеокамери необхідні їм для забезпечення діяльності їхнього підрозділу.

«Відеокамери потрібні для відстеження периметру – щоби жодна диверсійно-розвідувальна група не підійшла й не створила для нас незручної ситуації, тобто для безпеки особового складу», – зазначив один із військових.

Читати ще: Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» передав на передову два мікроавтобуси

«Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» із перших днів повномасштабної війни докладає максимум зусиль для того, аби допомогти військовослужбовцям. Ця допомога надзвичайно різнопланова. Ми допомагаємо і засобами індивідуального захисту, і дороговартісним обладнанням. Також Фонд передавав Збройним силам України автомобілі. Ми допомагаємо різноманітним підрозділам. Безпосередньо співпрацюємо з військовими частинами, зокрема з командуванням.

Розуміємо, що потрібно підтримувати наших військовослужбовців на різних напрямках: і прикордонників, і територіальну оборону, і Сили спеціальних операцій тощо. Але, безперечно, пріоритет номер один – це ті, хто зараз перебуває на нулі, хто виконує бойові завдання там», – розповіла голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода.

Читати ще: Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» передав війську рації

Кількість запитів від військовослужбовців із кожним днем не зменшується, наголосила вона.

«Нині наші військові проводять контрнаступальну операцію, а це ще більше запитів і потреб. Тому потрібно не зупинятися – допомагати нашій армії та наближати перемогу всім разом», – додала голова правління Фонду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus